Musthaves voor in je koffer

21. June 2021

Producten met een travel size

De vakantieperiode breekt aan! Of je nu gaat vliegen of kiest voor een vakantie in eigen land: Om altijd en overal goed voor de dag te kunnen komen, mogen de volgende beauty items niet ontbreken in je koffer!

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand… 

Flawless voor de dag komen? Zorg er dan voor dat je niet afhankelijk bent van de spiegels op je reisbestemming. Neem zelf een CM 835 mee. Dit lichtgewicht en compact model heeft namelijk, naast de normale zijde, een (tot maar liefst 5x) vergrotende kant! Zelfs als de lichtval in je bad- of slaapkamer niet geweldig is, de ingebouwde lichtring zorgt ervoor dat jij altijd optimaal zicht op je huid hebt.

Shine the light

Je dagelijkse beauty routine voorzetten tijdens de vakantie? Dat kan moeiteloos met de DC 300 LED-lichttherapiepen. Deze lichtpen heeft compacte afmetingen, waardoor hij nauwelijks plaats inneemt in je toilettas. Het blauwe licht bestrijdt acne en het rode licht doodt alle mogelijke bacteriën op effectieve wijze. Een goede aanvulling op het natuurlijke, zuiverende effect van zon en zout water op je huid.

Verzorg je huid

Zon, zee en strand hebben, naast een zuiverende werking, helaas ook een negatieve invloed op de huid. Regelmatig smeren (met een hoge factor!) is een must om je goed te beschermen. Aan het einde van de dag verwijder je alle zout, zweet, vuil en crème-resten moeiteloos van je gezicht met de gezichtsreinigingsborstel FB 880. Dit voorkomt verstopte poriën, die acne kunnen veroorzaken. Spot je onverhoopt toch een verstopte porie? Ga ‘m te lijf met de PR A60 mee-eter verwijderaar uit je toilettas!

Regelmatig peelen met de gezichtsreinigingsborstel (met behulp van het extra opzetstuk, dat speciaal hiervoor is bedoeld) zorgt ervoor dat je nog langer geniet van je gebruinde huid.

Gegarandeerd dat jij deze zomer zelfverzekerd en met een stralende snoet over de boulevard zult flaneren!