Moederdag cadeautips

Om je moeder extra te verwennen

Zondag 14 mei is het zover, moederdag! Laten we alle (schoon-, stief-, bonus-)moeders dit jaar verrassen met een fantastisch cadeau. Want dat hebben ze verdiend toch? Na weer een heel jaar zorg, liefde en een luisterend oor. Laat moederdag het perfecte moment zijn om je moeder in het zonnetje te zetten. Vind je het lastig om een passend cadeau te bedenken? We got you! We zetten een aantal tips voor je op een rijtje.

Massa gun

Heerlijk genieten van een massage, lekker vanuit thuis! En je hebt er zelf ook nog iets aan. Win-win. Moeders zijn natuurlijk altijd druk in de weer wat kan zorgen voor een stijve nek en spieren. Naast dat het een lekker ontspanmoment is, helpt het dus ook bij deze pijntjes.

Je shopt de verschillende guns bij bol.com:
MG 600 Massage gun met hot & cold functie
MG 500 Massage gun pro
MG 150 Massage gun mini

Cosmetica spiegel

Veel vrouwen vinden het leuk om zich op te tutten. Alle gadgets die dat leuker én makkelijker maken zijn hartstikke welkom. Is jouw moeder wel van het optutten? Ga dan voor een cosmetica spiegel, dat maakt haar leven net iets makkelijker!

We hebben 2 varianten in ons assortiment en deze shop je beide bij bol.com:
CM 835 Cosmetica spiegel
CM 848 Cosmetica spiegel

Gezichtsreinigingsborstel

Welke vrouw wordt niet blij van handige beauty tools? Ga voor een gezichtsreinigingsborstel! Hiermee kan ‘s ochtends en ‘s avonds het gezicht gereinigd worden en behoudt ze de mooie stralende huid. Een extra verwenmomentje geef je dus makkelijk cadeau!

FB 885 Gezichtsreinigingsborstel

Gezichtssauna

Om in de beauty producten te blijven is dit product ook écht een musthave in de badkamer. Deze tool is een waardevolle toevoeging aan de beauty routine van je moeder. Het zorgt voor een diepe reiniging van de poriën en hydratatie van de huid. Ze zal stralend de deur uit lopen!

DS 600 Gezichtssauna

Aromavernevelaar

Een heerlijk ontspannend luchtje dat door het huis dwaalt, lekker toch? Met een aroma vernelaar kunnen mama’s tussen alle hectiek door toch even lekker ontspannen. Theetje of wijntje erbij, beentjes hoog, aroma vernelevaar aan, een heerlijke olie erin en genieten maar!

AD 625 Aromavernevelaar

Voetenbad

Hoe heerlijk is het om aan het einde van de dag je schoenen uit te doen? Nog meer genieten is het als je deze voeten kunt laten ontspannen in een heerlijk voetbubbelbad. Ideaal vanuit thuis, wanneer het mama uitkomt.

FS 881 Voetbubbelbad

Moederdag: De dag dat we onze moeders, schoonmoeders en bonus moeders weer flink in het zonnetje mogen zetten. Daar hoef je de deur helemaal niet voor uit want ook online kun je al deze wonderschone cadeau’s bestellen! Veel succes!

MG600_blog2
BU
airhumidifier