Summer musthaves

Producten die deze zomer onmisbaar zijn

De vakantieperiode is in volle gang! Dat betekent zoveel mogelijk genieten van het mooie weer, de lange zomeravonden én gewoon lekker doen waar je zin in hebt. Om deze zomer goed voor de dag te komen hebben we een aantal summer musthaves voor je op een rijtje gezet!

Flawless voor de dag komen

Tijdens je vakantie wil je natuurlijk flawless voor de dag komen en stralend dat strand oplopen! Maak jezelf klaar met een cosmetica spiegel zodat je goed kunt kijken of alles er precies zo op zit zoals je voor ogen had. Ook ideaal om in de avond te checken of je je make up weer goed eraf hebt gehaald en je gezicht goed gereinigd is.

CM 835 Cosmetica spiegel
CM 840 Cosmetica spiegel
CM 848 Cosmetica spiegel
CM 850 Cosmetica spiegel

Goede reiniging is het halve werk

Zon, zee en strand, het is natuurlijk heerlijk genieten! Helaas heeft het ook een negatieve invloed op de huid. Naast dat het een must is om je regelmatig in te smeren met een hoge factor, is het ook heel belangrijk om je gezicht goed te reinigen! Verwijder al die zout, zweet en vuilresten moeiteloos met een gezichtsreinigingsborstel zodat je de dag erna weer stralend aan het strand kunt liggen om aan je bruine teint te werken.

FB 880 Gezichtsreinigingsborstel
FB 885 Gezichtsreinigingsborstel

Relax, take it easy!

In je zomervakantie is het natuurlijk belangrijk dat je volledig tot rust komt zodat je daarna weer fris kunt starten op je werk (al wil je daar nog niet over nadenken). Haal ontspanning in huis met een heerlijke massage, dat heb je verdiend!

NM 885 Shiatsu Nekmassage
MG 500 Massage Gun Pro
MG 150 Massage Gun Mini
MC 825 Shiatsu Massagekussen

Vergeet je voeten niet

Naast dat jij een jaar lang hard gewerkt hebt, hebben je voeten ook hard werk geleverd. Daarom is het belangrijk om die ook even wat rust te gunnen en te laten ontspannen. Je zult merken dat wanneer je voeten ontspannen zijn, dit ook een positief effect heeft op de rest van je lichaam. Leg ze in een voetenbad en de rest gaat vanzelf!

FS 300 Voetenbad
FS 886 Opvouwbaar voetenbad
FS 888 Premium voetenbad

Enjoy your summer!

4015588882487_5
4015588889851_05