Mijn Persoonlijke Masseur

Hallo allemaal!

Hallo allemaal!

Professioneel wielrenster ben je natuurlijk niet alleen tijdens de koers. Voor en na wedstrijden is het van het grootste belang je lichaam goed te onderhouden en de masseur is nu eenmaal niet iedere dag beschikbaar. Daarom gebruik de Powerroll vrijwel dagelijks. Vooral thuis tijdens langere periodes van training is dit apparaat echt een aanwinst. Het bevordert het herstel van mijn lichaam en dat is natuurlijk belangrijk met het oog op de volgende trainingen

Trainingskamp

Na mijn dagelijkse stretchoefeningen thuis voelt mijn lichaam vaak nog stijf aan. Dan komt de Powerroll  supergoed van pas om een betere doorbloeding te krijgen. Er zit gelukkig een hele praktische handleiding bij de Powerroll  waarin tal van oefeningen, posities en houdingen worden beschreven. Het apparaat is ook hartstikke handig om mee te nemen als ik op trainingskamp ben en hoort nu bij mijn checklist wanneer ik de deur uit ga!

Het voelt allemaal zo goed en vooral zo “echt” aan, omdat de Powerroll trilt. Daardoor voel je gewoon je spieren losser worden, letterlijk! Het is gewoon een standaard onderdeel van mijn stretchoefeningen geworden.

Geloof me, hij komt in de buurt van een “echte” massage, al moet onze eigen masseur dat natuurlijk niet te horen krijgen hahaha!

Sportieve groetjes,
Chantal Blaak

MG600_blog2
4015588882487_5
DG 100