Een lichtpuntje in de donkere dagen

De oplossing voor een winterse vermoeidheid!

Hoe een daglichtbril helpt bij het behouden van energie en stemming tijdens de wintermaanden 

Ervaar jij ook een extra dosis vermoeidheid tijdens de donkere winterdagen? Het is een veelvoorkomend probleem voor velen van ons. De wintertijd betekent vaak minder zonlicht, donkere dagen en kortere dagen. Voor veel mensen kan dit leiden tot een gevoel van vermoeidheid en een laag energiepeil… Gelukkig bestaat er voor dit probleem een oplossing, namelijk de energie verhogende daglichtbril van Medisana! 

Een schijnwerper op de winter 

De daglichtbril van Medisana is een innovatief product dat speciaal ontworpen is om de effecten van een gebrek aan daglicht te verminderen. De bril gebruikt gepatenteerde blauw lichttechnologie om het lichaam te helpen bij het reguleren van de natuurlijke ritmes, waardoor je je energieker en alert voelt. Het gebrek aan daglicht, vooral tijdens de wintermaanden, kan leiden tot een afname van serotonine, een stof die verantwoordelijk is voor de stemming, en een toename van melatonine, een stof die verantwoordelijk is voor de slaap. Dit kan leiden tot een gevoel van vermoeidheid, een lagere stemming en een verminderde concentratie. 

De daglichtbril stimuleert het effect van daglicht door het lichaam aan te zetten om meer serotonine te produceren en minder melatonine af te breken. Dit helpt bij het verminderen van vermoeidheid en het verhogen van de stemming.  

How to use?  

  • De bril is eenvoudig in gebruik en wordt meestal iedere ochtend 30 minuten gedragen. Dit kan bijvoorbeeld tijdens werk, waardoor je je uiteindelijk gedurende de dag opgewekt voelt.  
  • Gebruik de daglichtbril niet langer dan voorgeschreven is.  
  • Gebruik de bril niet in het verkeer of in andere omstandigheden waarbij goed zicht vereist is. 

Laat de donkere dagen geen invloed hebben op je welzijn en energiepijl 

Met de energie verhogende daglichtbril kun je volop genieten van een energieker gevoel gedurende de donkere dagen tijdens de winter. De technologie van de bril is speciaal ontworpen om het effect van daglicht te stimuleren, waardoor het lichaam in balans komt. Door de bril te dragen krijg je iedere ochtend de portie licht die je nodig hebt tijdens de wintermaanden.  

Probeer het nu en voel het verschil! 

 

 

 

IB100
MG600_blog2
BU