Maak die spieren lekker los!

By Furnlovers

Heb jij stress? Of gewoon vaak last van jouw spieren? De oorzaak hiervan kan zijn dat je bijvoorbeeld verkeerd hebt gelegen, of dat je misschien flink hebt gesport. Last hebben van je spieren is altijd heel vervelend. Het advies is dan om te blijven bewegen, maar dat kan heel pijnlijk zijn. In deze blog vertel ik je graag wat meer over een super handige oplossing, die veel minder pijn doet!

Bewegen op een andere manier

Zoals ik al vertelde wordt er vaak geadviseerd om te blijven bewegen als je last van je spieren hebt. Dit moet omdat je spieren dan vaak vol melkzuur zitten. Dat gebeurt doordat je jouw spieren langdurig of overmatig hebt belast. Heb je last van spierpijn in je been? Dan zeggen ze: blijf lopen! Maar dit is vaak erg pijnvol. Wist je dat je ook gewoon je spieren kan masseren? Wanneer je jouw spieren masseert, masseer je de diepliggende weefsels dat leidt tot sneller spierherstel. Dit kan op verschillende makkelijke manieren. Je kunt er zelfs jouw relax moment van maken! 😉

Samen met Medisana

Nu vraag je je misschien af hoe je jouw spieren het beste kunt masseren. Dit kan je super gemakkelijk doen met de MG 150 Massage Gun Mini van Medisana. Dit massage apparaat kun je gebruiken voor vele spieren in jouw lichaam. De gun kun je gebruiken voor je schouder-, borst-, rug-, bil-, bovenbeenspieren en ga zo maar door! De massage zorgt voor een snellere doorbloeding en laat de spierpijn sneller overgaan. Er zijn zes verschillende koppen voor verschillend gebruik. Ook heeft de gun vijf verschillende niveau standen. Er zit een tasje bij waardoor je het massageapparaat en kopstukken gemakkelijk kunt opbergen. Het apparaat werkt op batterijen en houdt het tot wel 2 á 3 uur vol!

Speciaal voor vrouwen

Cellulite: iets wat veel voorkomt bij vrouwen. Het hoort er nou eenmaal bij. Maar wanneer iets erbij hoort, betekent het nog niet dat je het niet kan proberen tegen te houden of te verminderen. Zo heeft Medisana de AC 950 Cellulite Massageapparaat. Dit apparaat komt samen met drie verschillende opzetstukken, een multi-directionele massageroller, een siliconen-borstel, en een siliconen-borstel met borstelharen. Het apparaat heeft twee intensiteiten en twee draairichtingen voor jouw ideale instelling. De accu van het apparaat is oplaadbaar en je kunt het draadloos gebruiken. Ook opbergen is geen probleem. Door de handige lus van het massageapparaat kan deze makkelijk opgehangen worden.

Extra ontspannen

Natuurlijk is het ook gewoon lekker om te kunnen ontspannen terwijl je ondertussen een massage krijgt in bijvoorbeeld je rug. Dan is de Medisana Shiatsumassagekussen perfect voor jou! Dit kussen ideaal voor een heerlijk relaxmoment. Aan het kussen zit klittenband waardoor je het kussen gemakkelijk aan bijvoorbeeld een stoel kan vastzetten. In dit kussen zit ook nog eens een heerlijke gadget. Er zit namelijk een extra roodlicht- en warmtefunctie! Er is geen afstandsbediening nodig, het kussen is namelijk te bedienen met één knop. Super handig!

Ben jij helemaal toe aan jouw relax momentje? Waar wacht je nog op! Neem een kijkje op de Medisana site en kijk welk massageapparaat bij jou past! 

NL_Blog
Voetreflex
Blog foto’s (34)