Lekker in je vel

10 tips om weer te smilen

Herken je dat? Van die dagen dat het gewoon even niet lukt om met een lach op je gezicht de dag door te komen en je niet lekker in je vel zit? Waarschijnlijk wel! Hoe zorg je voor nieuwe energie om je humeur op te krikken en met een dikke smile de dag door te komen? We geven je een aantal tips!

Accepteer

Het is nu eenmaal zo. Vast niemand is 100% positief en altijd vrolijk. Je kunt wel door blijven razen maar vroeg of laat breekt het je op. Dus accepteer dat je niet lekker in je vel zit en geef er aan toe! Zodat je na wat tijd voor jezelf weer stralend voor de dag kunt komen.

Beweging

Hate it or love it, waarschijnlijk dat eerste maar we weten allemaal dat het mega belangrijk is. Voor de sportliefhebbers is deze tip waarschijnlijk niet meer nodig maar wanneer jij nog moeite hebt om je te motiveren. Just do it! Je zult merken dat je na die wandeling, die workout, die hardloopsessie opgelucht bent en een voldaan gevoel hebt wat weer bijdraagt aan je gemoedstoestand. Kies iets uit wat je goed kunt volhouden en waar je ook plezier aan hebt, dat is het belangrijkste!

Cheer up

Waar vrolijk jij van op? Er is vast iets wat jou altijd aan het lachen maakt of waar je gewoon enorm veel energie van krijgt. Is het een drankje met je beste vriend of vriendin? Moet je altijd enorm hard lachen om een aflevering van Friends ook al heb je hem al 10x gezien? Maak jezelf weer aan het lachen, wie weet voel je je dan weer iets beter!

Turn up the music

Dat bepaalde nummer wat je laat herinneren aan een festival met je beste vriendin? Dat leuke nummer wat je die ene vakantie in spanje 1000x hebt afgespeeld? Haal leuke herinneringen op met muziek! Of zet een playlist op waar jij lekker op gaat en laat jezelf even helemaal gaan.

Verwen jezelf

Je mag jezelf best wat meer aandacht geven. Trakteer jezelf op heerlijk avondje genieten door een uitgebreid bad te nemen of lekker lang onder de warme douche te staan. Geniet van een heerlijke massage met bijvoorbeeld een massagekussen. Trakteer jezelf in ieder geval op iets waarvan je weet dat je er helemaal blij van wordt!

 

 

DG 100
BU
NL_Blog