Medisana
BS 436 Connect Lichaamsanalyse weegschaal
Lichaamsanalyse weegschaal BS 436 Connect
Art.nr.: 40412

4015588404214

BS 436 Connect Lichaamsanalyse weegschaal

De BS 436 Connect meet behalve uw lichaamsgewicht, ook uw vetpercentage, vochtpercentage, botmassa en spiermassa en berekent uw caloriebehoefte. Door de Bluetooth-Smart-verbinding met de gratis VitaDock+ App heeft u een compleet nieuwe kijk op uw gewichts- en gezondheidsmanagement.

De weegschaal herkent automatisch tot maximaal 8 gebruikers. Indien gewenst, is het ook mogelijk een meting uit te voeren in de zogenaamde gastmodus; lichaamswaarden worden dan nauwkeurig geregistreerd en getoond op het display, maar niet doorgestuurd naar de App.

De BS 436 beschikt verder over een handige step-on-inschakeltechniek en mooi weggewerkte zeer nauwkeurige sensoren. Door de weegschaal in combinatie met de gratis VitaDock+ App te gebruiken, worden je gegevens niet alleen in een App verzameld en grafisch weergegeven, maar ook zijn deze na synchronisatie naar VitaDock Online, veilig online opgeslagen en oproepbaar. Een unieke combinatie die ideaal is bij het op een gezonde wijze behalen van de persoonlijke gewichtsdoelstellingen en je inzicht geeft in je overige lichaamswaarden.