Alle voordelen van een luchtbevochtiger

Medisana helpt je aan de optimale luchtvochtigheid

Regel vanuit je luie stoel automatisch de luchtvochtigheid in huis

Bij veel mensen in huis is de luchtvochtigheid te laag. Dit kan ervoor zorgen dat je bijvoorbeeld last krijgt van een droge huid, droge ogen, hoofdpijn of geïrriteerde luchtwegen. Vooral nu de energieprijzen enorm gestegen zijn, is het ventileren van de woning een minder voor de hand liggende optie, waardoor ramen en deuren gesloten blijven met een slechte luchtvochtigheid tot gevolg.

Bestrijding tegen virussen

Virussen verspreiden zich sneller in droge lucht. Een luchtbevochtiger zorgt er dus ook voor dat de verspreiding van virussen tegengegaan wordt. Door de droge lucht worden virusdeeltjes kleiner, waardoor ze makkelijker overdraagbaar zijn. De virusdeeltjes kunnen bovendien ook dieper doordringen in je longen. Een luchtbevochtiger is dus goed tegen virussen, waaronder ook het coronavirus. Wanneer de luchtvochtigheid tussen de 40 en de 60% procent ligt dan krijgen virussen minder de kans zich te verspreiden via de lucht.

Voordelen van een luchtbevochtiger

  • Vermindert de snelheid van virus verspreiding
  • Voorkomt droge keel, droge ogen, droge huid en luchtwegenklachten
  • Voorkomt vermoeidheid en hoofdpijn
  • Voorkomt scheuren van houten meubels/ kozijnen in huis
  • Vermindert klachten bij een allergie of verkoudheid
  • Zorgt voor een betere nachtrust
  • Beter voor je planten in huis (planten gaan sneller groeien)

De AH 675 van Medisana

Medisana heeft een luchtbevochtiger ontwikkeld die automatisch de relatieve luchtvochtigheid in jouw huis op het juiste peil houdt. Zo ben je altijd verzekerd van een goede luchtkwaliteit!

De luchtbevochtiger bevat naast een waterfilter ook een voorverwarmingsfunctie die eventuele bacteriën en ziekteverwekkers onschadelijk maakt. De juiste luchtvochtigheid in huis begint dus bij een luchtbevochtiger, zoals de AH 675. Het apparaat bevat een afneembare watertank, drie intensiteitsniveaus, een instelbare timer en een afstandsbediening.

Jouw huid, slijmvliezen, energieverbruik, houten meubelen en bloemen/ planten hebben allen baat bij een goed gereguleerde luchtvochtigheid!

De juiste luchtvochtigheid in huis begint met de AH 675 van Medisana, die met de ultrasone verneveling uiterst efficiënt en energiezuinig zorgt voor goed vernevelde lucht. De ruime afneembare watertank, drie intensiteit niveaus en instelbare timer en afstandsbediening maken van de AH 675 de complete luchtbevochtiger.

 

 

 

IB100
moederdag 12 mei
MG600_blog2