Vaderdag cadeautips

9. June 2021

Zet je vader in het zonnetje!

Zondag 20 juni is het alweer zover: vaderdag! Dat kunnen we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Nog geen inspiratie voor een cadeau? We zetten een aantal leuke ideeën voor je op een rijtje!

Relax

Vind je vader het heerlijk om te genieten van een massage? Dan is een massagekussen of massage apparaat een goed cadeau! En p.s. je hebt er zelf ook nog iets aan en dat is ook niet geheel onbelangrijk toch?

Ga voor een MCG 820 Comfort Acupressuur Massagekussen of een compacte NM 885 Shiatsu nekmassage.

Sportief

Heb je een vader die mega fanatiek is en houdt van sporten? Dan is een slimme weegschaal een leuk cadeau! Met een slimme weegschaal kan hij via de VitaDock app zijn vooruitgang bijhouden.

De BS 602 Lichaamsanalyse weegschaal bevat WiFi en Bluetooth, mega handig! Grip houden op je meetresultaten ging nog nooit zo snel! De WiFi connectiviteit maakt het mogelijk om de meetresultaten razendsnel op te slaan. Zodra de smartphone verbinding maakt met het WiFi netwerk worden ook de data aan de VitaDock+ app gekoppeld. Op deze manier heeft je vader de laatste data altijd paraat om jou te laten zien.

Hooikoorts

Heeft je vader last van hooikoorts? Geef hem verlichting cadeau met de Medinose 2 Slim. Hij zal je voor altijd dankbaar zijn!

De Medinose 2 Slim is een anti-allergie apparaat tegen hooikoorts, huisdierallegie en huisstofallergie. Effectieve verlichting met behulp van rood licht en infrarood lichttherapie met slechts 2 behandelingen van circa 3 minuten per dag!

Door middel van twee nauwkeurig bepaalde lichtgolflengtes zorgt de Medinose 2 Slim voor een dubbel krachtige aanpak van geïrriteerde neusslijmvliezen.

Het grootste wapen tegen hooikoorts is de lichttherapie op 660nm: deze vormt een beschermlaagje op de gevoelige delen voor pollen en andere allergie-opwekkers in de bovenste luchtwegen.

Sleepy head

Is jouw vader een schone slaper? Dan is de SP 100 SleepWell Hoofdkussen het ideale cadeau!

Het innovatieve SleepWell Hoofdkussen is een orthopedisch memory foam kussen met geluidsspeakers en voorgeprogammeerde ontspanningsmuziek bevordert ontspanning, slaap en reduceert stress. Dit kussen bevat een Sleep-Genius-Music programma, dit programma bevordert snel inslapen en een langere en diepere slaap. Het kussen is groot en orthopedisch waardoor het geschikt is voor alle slaaptypes en bevat hoge kwaliteit speakers. Verder is het mogelijk om via Bluetooth verbinding muziek te streamen vanaf je telefoon. Naast het verbinden via Bluetooth® is het ook mogelijk om oortjes of een koptelefoon aan te sluiten op het kussen, om via deze weg muziek te luisteren.

Health check

Is jouw vader bewust bezig met mijn gezondheid? En gek op de nieuwste technologie en fufjes? Dan kunnen een bloeddrukmeter of een saturatiemeter leuke tools zijn om regelmatig de gezondheid te checken.

Ook hier zijn connectbare varianten van zodat alles super easy in de VitaDock+ app bij te houden is! Bijvoorbeeld de BU 570 connect bovenarm bloeddrukmeter of de PM 100 connect Saturatiemeter.