De leukste vaderdag cadeau’s

Zet je vader in het zonnetje!

Zondag 19 juni is het alweer zover: vaderdag! Dat kunnen we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Laten we alle vaders geven wat ze hebben verdiend voor een hele jaar zorgen, liefde, spelen en bescherming.  Nog geen inspiratie voor een cadeau? We zetten een aantal leuke ideeën voor je op een rijtje!

Relaxing dad

Vind je vader het heerlijk om te genieten van een massage? Dan is een massagekussen, massage apparaat of massage gun een goed cadeau! En p.s. je hebt er zelf ook nog iets aan en dat is ook niet geheel onbelangrijk toch?

Ga voor een MCG 820 Comfort Acupressuur Massagekussen of een compacte NM 885 Shiatsu nekmassage of voor de nieuwste hype MG 500 Massage Gun Pro.

Give your feet the love they deserve

Vaders zijn altijd druk in de weer met van alles en nog wat. Een klusje hier, een klusje daar, samen stoeien en spelen met de kids en noem maar op! Voor je het weet is de dag weer voorbij en heb je nog geen moment rust gehad. De voeten van pap hebben het er maar druk mee dus die kunnen zeker weten ontspanning gebruiken om de volgende dag weer paraat te staan. Trakteer je vader daarom op een Shiatsu voetmassage. Deze massage laat de voetzolen en hielen weer helemaal ontspannen.

De FM 890 Shiatsu Voetmassage biedt een intensieve voetreflexmassage en is geschikt voor een ruime voetmaat (t/m maat 46). De FM 900 Shiatsu voetmassage is vers op de markt en nu al een bestseller. Dit premium voetmassage apparaat is geïnspireerd door traditionele Chinese geneeswijzen (TCM). De zachte acupressuurmassage koppen bevorderen de stroom van energie.

Sporty dad

Heb je een vader die mega fanatiek is en houdt van sporten? Dan is een slimme weegschaal een leuk cadeau! Met een slimme weegschaal kan hij via de VitaDock app zijn vooruitgang bijhouden.

De BS 602 Lichaamsanalyse weegschaal bevat WiFi en Bluetooth, mega handig! Grip houden op je meetresultaten ging nog nooit zo snel! De WiFi connectiviteit maakt het mogelijk om de meetresultaten razendsnel op te slaan. Zodra de smartphone verbinding maakt met het WiFi netwerk worden ook de data aan de VitaDock+ app gekoppeld. Op deze manier heeft je vader de laatste data altijd paraat om jou te laten zien.

Check, check, dubbel check

Is jouw vader bewust bezig met mijn gezondheid? En gek op de nieuwste technologie en fufjes? Dan kunnen een bloeddrukmeter of een saturatiemeter leuke tools zijn om regelmatig de gezondheid te checken.

Ook hier zijn connectbare varianten van zodat alles super easy in de VitaDock+ app bij te houden is! Bijvoorbeeld de BU 570 connect bovenarm bloeddrukmeter of de PM 100 connect Saturatiemeter.

Beauty dad

Is jouw vader een ijdeltuit en besteed hij er altijd tijd aan om goed voor de dag te komen? Dan is de HR A10 neus- en oorhaartrimmer ook nog een leuke tip!

Met deze handige 3in1 neus- en oorhaartrimmer kom je moeiteloos weer stijlvol voor de dag. Het verwijdert gemakkelijk en comfortabel neus- en oorharen, ideaal toch?

MG600_blog2
4015588882487_5
DG 100