Schenk gezondheid deze feestdagen

Geen flauw idee wat je dit jaar voor een cadeau

Geen flauw idee wat je dit jaar voor een cadeau moet geven? Wat dacht je van een product waarmee je je gezondheid kunt monitoren? Vooral in deze tijd speelt het thema gezondheid een grote rol en mag het monitoren hiervan niet ontbreken in je dagelijkse routine. We zetten de producten voor je op een rijtje!

BU 570 Connect – Bovenarm bloeddrukmeter

Regelmatig bloeddruk meten zorgt ervoor dat je beter inzicht krijgt en vinger aan de pols houdt. Voor een snelle en overzichtelijke bloeddrukmeting gebruik je de BU 570 Connect. Verbind de bloeddrukmeter met de VitaDock+ app en start met één druk op de knop de meting. Terwijl de manchet zichzelf opblaast, start het apparaat al met de bloeddruk- en hartslagmeting. Op het grote scherm zie je dankzij de WHO-kleurenschaal direct of je waardes hoog of laag zijn door middel van stoplichtkleuren. Voor een completer beeld van je gezondheid geeft de bloeddrukmeter een melding bij een onregelmatige hartslag. In de VitaDock+ app bekijk je achteraf je resultaten terug in een overzichtelijke grafiek, die je ook handig mee kunt nemen naar de huisarts. Op de BU 570 Connect zelf is ruimte voor 2 gebruikers met elk 120 geheugenplaatsen.

PM 100 Connect – Saturatiemeter

Met de saturatiemeter PM 100 wordt de verzadiging van zuurstof in het bloed (SpO2) en de hartslagfrequentie gemeten voor een betrouwbare gezondheidscontrole thuis of onderweg.

De PM 100 geeft de zekerheid die je nodig hebt op het moment dat je er om vraagt. Het bereik van 70% – 100% SpO2 is ruim voldoende voor alle toepassingen, zowel medisch als in de sport. Dat geldt tevens voor de hartslag die een bereik kent van maar liefst 30 tot 235 slagen/min.

Dit connect model heeft een Bluetooth® koppeling met de VitaDock®+ App voor iOS en Android.

TM A77 Infrarood Thermometer

Temperaturen was nog nooit zo gemakkelijk.

Met de TM A77 Infrarood lichaamsthermometer kan er een nauwkeurige en snelle meting van de temperatuur worden uitgevoerd op het voorhoofd in slechts enkele seconde. Naast het meten van de lichaamstemperatuur is het apparaat ook geschikt voor het meten van de omgevingstemperatuur, objecten en vloeistoffen (0-100 °C). De thermometer maakt via een optisch en akoestisch koortsalarm kenbaar of de betreffende persoon koorts heeft. Dit optisch alarm beschikt over drie kleuren: groen (temperatuur ok), oranje (temperatuur licht verhoogd) en rood (temperatuur verhoogd).

Een absolute must in ieder gezin!

BS 418 WiFi Weegschaal met motivatie guide van Faya Lourens

Connect deze weegschaal met je WiFi netwerk voor een snelle en acurate gegevensoverdracht! Altijd en overal je laatste meetgegevens bij de hand!

Je meet natuurlijk veel meer dan alleen je lichaamsgewicht! De BS 418 is een multimeter en hét ultieme hulpmiddel om meer inzicht te krijgen in je algehele gezondheid. Gegevens worden gemakkelijk en snel via Bluetooth® en WiFi overgezet naar de Vitadock®+ App en Vitadock® Online. Het design van de BS 418 is ook een echte eye-catcher in jouw badkamer. Om je te blijven motiveren het beste uit jezelf te halen en de beste resultaten te bereiken, krijg je bij aankoop van de BS 418 het exclusieve boek van Faya Lourens, De Motivatie Guide, kado!

BS 444 Lichaamsanalyse weegschaal met Bluetooth

Je houdt nauwlettend alle belangrijke gegevens over je gezondheid in de gaten met de BS 444. Deze lichaamsanalyse weegschaal meet naast gewicht, lichaamsvet en -vocht en spier- en botmassa. Ook check je of je BMI niet te veel schommelt. Vind je het lastig om gezond te eten? De weegschaal stelt je dagelijkse caloriebehoefte voor je vast. Door middel van een bluetooth verbinding worden je data opgeslagen in de VitaDock+ App. In combinatie met een Vivit activiteitstracker monitor je jouw beweeg- en eetpatroon het beste. Je weet precies wanneer je nog een blokje om moet en wanneer je dat koekje moet laten liggen.

IB100
MG600_blog2
DG 100