Ontspannen thuis relaxen én werken

by furnlovers

Geschreven door furnlovers – Nu we allemaal meer thuis zijn en werken, is het belangrijk om ook de rust op te zoeken en even niets te hoeven. Echt even relaxen, me time houden en niets anders doen. Misschien vind je het lastig om echt bewust deze momenten in te plannen voor jezelf. Daarom geven we jou in deze blog handige tips om het wat makkelijker te maken!

Een opgeruimd huis

Wanneer je interieur er netjes opgeruimd uitziet, zul je zelf ook veel meer rust ervaren. Zodra er overal spullen liggen of als je echt nodig moet dweilen, dan zal dit door je hoofd heen blijven spoken. Tip: begin dus eerst eens met een grote schoonmaak. Daarna zul je je zeker voldaan en goed voelen! Wanneer je dan een rustmoment hebt, spookt het niet meer in je hoofd dat je moet gaan opruimen of schoonmaken…

Creëer comfort

Wanneer je even niets wil, dan is het belangrijk dat je fijn kunt zitten (of liggen ;-)). Een fijne, comfortabele bank of fauteuil mag niet ontbreken. Een goed boek erbij of je favoriete serie en je kan gaan genieten. Onlangs kwamen wij bij Medisana twee handige producten tegen die zeker zorgen voor nog meer comfort. Als eerste wil ik je meer vertellen over de voetenwarmer. Jaja, hoe heerlijk is dat?! Heb je last van koude of vermoeide voeten? Met de FW 150 van Medisana heb je supersnel heerlijk warme voeten.

Er zijn drie temperatuurstanden en het schakelt automatisch uit na 90 minuten. Zodra je de voetenverwarmer aanzet, ontstaat er een snelle en geleidelijke warmte. Extra belangrijk: het heeft een beveiligingssysteem tegen oververhitting. Geen zorgen dus! ?

Op de foto hierboven zie je het al, maar Medisana heeft ook een elektrisch gebreid deken. De deken kun je aan twee kanten gebruiken en voelt heerlijk zacht aan. Ook heeft de deken drie temperatuurstanden en een handige bedieningen. Met dit deken én de voetenwarmer kun je echt comfortabel gaan relaxen. Doordat je de bediening kan afnemen kun je de deken gewoon wassen! (De binnenkant van de voetenwarmer kun je trouwens ook gewoon wassen, ideaal).

En, wat ook heel fijn is, is dat je de deken en de voetenwarmer overal kunt gebruiken. Wil je wat extra warmte op je bed? Ook dat kan!

Gezond genieten

En, tja… laten we eerlijk zijn: het is wel belangrijk dat we thuis gezond kunnen genieten en werken. Dus niet te veel snoepen, een beetje op de kilo’s letten en genoeg bewegen. Ga er lekker op uit en ga tussen het werken door even buiten wandelen. Een weegschaal mag niet ontbreken. Misschien heb je zelf ook wel goede voornemens voor 2021? Medisana heeft een weegschaal met lichaamsanalyse en mét WiFi en Bluetooth. Dit werkt super handig en snel, want zodra je met jouw telefoon verbinding maakt met een WiFi netwerk, worden alle data ook aan de VitaDock+ app gekoppeld. De weegschaal bepaalt BMI en de BMR. Wat ik heel bijzonder vind, is dat de weegschaal zelfs automatische herkenning heeft tot max. 8 personen. Daarnaast is het echt een eyecatcher voor in de badkamer!

Kortom: nu we allemaal meer thuis zitten, is het misschien het juiste moment om even een stapje terug te nemen en wat meer te relaxen. Even denken aan jezelf, rust pakken wanneer het kan en even buiten erop uit voor een wandeling wanneer jij daar zin in hebt. Met de producten van Medisana maak je het in ieder geval veel comfortabeler!

IB100
MG600_blog2
DG 100