Beach body perfect

Ben jij er klaar voor?

Langzaamaan stromen de social media kanalen vol met vakantiekiekjes en daar mogen bikinifoto’s niet bij ontbreken. Maar niet iedereen kijkt er naar uit om zijn/haar beachbody in volle glorie te showen.  Zeker niet als er je die quarantainekilo’s er nog af moet werken. Maar wij helpen je graag een handje in je race naar de perfecte beach body.

Track je sporen

Met de Vifit Run houd je bij welke sportmoves je hebt gemaakt. Deze activity tracker registreert het aantal stappen dat je hebt gezet en houd bij hoeveel calorieën je hebt verbrand. Door deze tracker te verbinden met de VitaDock+ app heb je alle gegevens binnen handbereik op je smartphone. Op deze manier weet je of je nog op schema ligt.

Meten is weten

Niets is zo belangrijk als je voortgang in de gaten houden. Dit motiveert je om door te gaan je doel te bereiken en kan een tussentijdse waarschuwing zijn om de zeilen bij te stellen als je ziet dat je niet snel genoeg op je doel afstormt. Op de BS 465 stel je je streefgewicht in en de weegschaal laat ook met behulp van kleurindicatie zien hoe je huidige gemeten gewicht ten opzichte van je streefgewicht is. Met deze en andere  lichaamsanalyse weegschalen meet je niet alleen je gewicht, maar ook andere lichaamsfuncties als vet, vocht, bot- en spiermassa. Op deze manier heb je een beter beeld van je algemene gezondheidstoestand en zie je de resultaten van je harde (sport)werk beter terug.

Kun je wat extra motivatie gebruiken? Kies dan voor één van de vier weegschaalmodellen waarbij je ‘De Motivatie Guide’ cadeau krijgt. Deze guide is exclusief voor Medisana geschreven door bestseller auteur Faya Lourens. Met dit boekje motiveert Faya iedereen om in beweging te komen. Letterlijk door te bewegen en oefeningen te doen en deze way of life vol te houden door je mindset hierop in te stellen! Ze geeft praktische tips hoe je dit kunt doen.

Extra stimulans

Heb je er al eens aan gedacht om een spier stimulator in te zetten om ervoor te zorgen dat je dat wasbordje of die gespierde armen of benen krijgt? En dat zelfs als je minder in de sportschool bent. Het product EMS heeft 3 verschillende programma’s die voor het opbouwen van spiermassa zorgen. De bijgeleverde pads kunnen worden gebruikt voor de spierstimulatie in benen en armen. De AM 880 heeft de vorm van een riem die je om je middel bevestigt en die met 6 verschillende programma’s de buikspieren stimuleert. Met deze spierstimulators werk je aan je spieren én houd je je hoofd koel tijdens tropisch warme dagen!

IB100
MG600_blog2
DG 100