5 tips om fitter op te staan

Energiek je bed uit

We kennen het gevoel waarschijnlijk allemaal wel, dat het nog midden in de nacht voelt als de wekker gaat en je je het liefst weer omdraait. Vooral wanneer de dagen weer korter worden en het nog donker is wanneer je moet opstaan. Toch is het mogelijk om makkelijker en fitter op te staan. Hoe je dit doet? Je leest het in deze blog.

Langzaam wakker worden

Gebruik een wekker die het toelaat om langzaam wakker te worden. Je hebt tegenwoordig een uitgebreid assortiment aan wake-up lights. Niet alleen zal het licht langzaam feller worden, ook de alarmtoon wordt langzaam luider. Je wordt niet abrupt uit je slaap gehaald en voorkomt het snoozen.

Slaapritme

Probeer elke nacht een bepaald aantal uren slaap te halen, waar jij je fit bij voelt. Hierbij is het belangrijk om in een ritme te komen. Wordt daarom op vaste tijdstippen wakker en duik op vaste tijdstippen je bed in.

No phone zone

Super verleidelijk om direct naar je telefoon te grijpen als je in de nacht wakker wordt. Doe het niet! Dit maakt het alleen nog maar lastiger om weer in slaap te vallen. Maak van je slaapkamer een no phone zone. Als jij graag 's morgens je telefoon checkt, moet je dus verplicht opstaan en voorkom je dat je nog een kwarier in bed blijft liggen om je social media te checken.

Bewegen

Wil je er echt alles aan doen om energiek wakker te worden? Zorg er dan voor dat je beweegt zodra je eenmaal uit bed bent gestapt. Bewegen is een goede manier om wakker te worden en de slaap van je af te schudden. Je zult merken dat de energie het langzaam gaat winnen van je moeheid.

Lifesavers

Soms moeten we het leven een handje helpen en het een stuk makkelijker maken. Er zijn een aantal lifesavers die je kunnen helpen om makkelijker en energieker wakker te worden.

Kom je moeilijk in slaap waardoor je 's morgens altijd moe opstaat? Dan is de SP 100 SleepWell Hoofdkussen je lifesaver! Het innovatieve SleepWell Hoofdkussen is een orthopedisch memory foam kussen met geluidsspeakers en voorgeprogammeerde ontspanningsmuziek bevordert ontspanning, slaap en reduceert stress. Dit kussen bevat een Sleep-Genius-Music programma, dit programma bevordert snel inslapen en een langere en diepere slaap.

Voel je je vermoeid en futloos gedurende de dag? Dan is de DG 100 Daglichtbril je lifesaver. Met de gepatenteerde lichttechnologie zorgt deze daglichtbril ervoor dat je ’s ochtends de portie licht krijgt die je tijdens de donkere dagen nodig hebt voor een opgewekt gevoel. Door deze innovatieve bril iedere ochtend 30 minuten te dragen verhoog je de energiebalans waardoor je je fit voelt en het vermoeide, futloze gevoel bestrijdt. Het is van belang om ophiermee op tijd te beginnen om een winterdip te voorkomen. Midden september is de perfecte timing om met de Daglichtbril te starten en de winterdip deze winter de baas te zijn!

MG600_blog2
DG 100
BU