30 dagen motivatie challenge

We kennen het allemaal, die doelen die je maar vooruit

We kennen het allemaal, die doelen die je maar vooruit blijft schuiven omdat simpelweg de motivatie ontbreekt om er een begin aan te maken. Van het behalen van een bepaald gewicht tot het veranderen van je mindset. Toch blijft het aan je knagen omdat je het wel graag wilt maar niet weet waar je precies moet beginnen. Een duwtje in de rug kan wonderen verrichten! Daarom hebben we een handige motivatiekalender gemaakt waarin je je doelen kunt vastleggen en bijhouden. Doe jij mee met de 30 dagen motivatie challenge?

Wat wil ik bereiken?

Voordat je begint aan de challenge is het erg belangrijk om goed voor ogen te hebben wat je graag wilt bereiken. Stel realistische doelen die haalbaar zijn maar wel uitdagend genoeg zijn om je te blijven triggeren.

Heb jij als doel om een bepaald gewicht te bereiken? Bekijk dan wat voor jouw huidige lichaam realistischen gezond is om af te vallen binnen 1 maand.

Heb je een heel ander doel, bijvoorbeeld je (negatieve) mindset veranderen? Probeer dan bijvoorbeeld elke dag een succes op te schrijven. Waar ben jij goed in? Waar ben jij trots op? Herinner jezelf elke dag aan een positieve kant en schrijf deze op in de kalender.

Wil je graag meer tijd investeren in jezelf? Plan dan deze hele maand momenten in waarop je dit ook daadwerkelijk gaat doen. No excuses! Het is belangrijk om tijd te investeren in jezelf. Het komt nooit gelegen dus waarom niet gewoon beginnen?

Wat heb ik bereikt?

Het is enorm belangrijk om na een maand te evalueren hoe het gegaan is. Vergeet daarom absoluut niet de laatste pagina in de vullen van de gratis motivatiekalender.

Wat ging er goed? Begin met de positieve ervaringen van je challenge! Waar kun je met een trots gevoel op terugkijken?

Wat zijn verbeterpunten voor een volgende keer? Om jezelf te blijven motiveren en om te blijven groeien is het belangrijk om verbeterpunten op te schrijven.

Er zijn vast momenten in deze challenge geweest waar je van hebt geleerd wat je van te voren niet had verwacht. Schrijf deze op, dit zijn goede momenten om op terug te kijken.

Je doelen behalen is een weg die je moet afleggen met goede momenten maar absoluut ook met uitdagingen. Wat waren je uitdagingen? Hoe heb je deze aangepakt?

En natuurlijk het eindresultaat! Heb je bereikt wat je wilde bereiken? Wat heb je wel en wat heb je niet bereikt? Hetgene wat je niet hebt bereikt kun je uiteraard weer als nieuwe goal opschrijven. Zo blijf je jezelf altijd motiveren en blijf je groeien.

Good luck! You can do it! Kun jij elke dag afvinken?

IB100
MG600_blog2
DG 100