HB 675

XXL Knuffelwarmtedeken

Knuffelwarmtedeken in XXL formaat

Tijdens de koude wintermaanden is er niets lekkerder dan heerlijk onderuit gezakt op de bank te vertoeven met een heerlijke kop warme chocomel. Dankzij de sterke, maar superzachte microvezel deken geniet je van een optimale warmteverspreiding waarbij de aanwezige warmte goed wordt vastgehouden door de minuscule luchtruimtes die zich tussen de ultrafijne haartjes bevinden.

De 4 warmtestanden zorgen er voor dat je altijd de juiste temperatuur hebt voor elke situatie of persoon. Met zijn krachtige 120 Watt, een oppervlakte van maar liefst 200 bij 150 cm en lange kabel van 2,3 m krijg je een zeer complete knuffelaar. De knuffeldeken is voorzien van een oververhittingbeveiliging en schakelt na 3 uur automatisch uit.

Door de microvezel is de deken allergievriendelijk, hecht vuil zich moeilijk aan het oppervlak en is de deken eenvoudig te reinigen. Door de los te koppelen kabel kun je de deken met de hand wassen. Dus voor een heerlijk knusse winter zit je met deze HB 675 knuffelwarmtedeken van Medisana helemaal goed!

HB 675

XXL Knuffelwarmtedeken

Art.nr.: 60231 Handleiding en andere documenten
 Support