Dit feit motiveerde ons bedrijf gedurende meer dan 30 jaar, wat MEDISANA gemaakt heeft tot één van de toonaangevende gezondheidsspecialisten. MEDISANA is werkzaam op de markt van de thuistherapie en werkt er continu aan om gezondheidsproducten te ontwikkelen, te produceren en op de markt te brengen voor de eindgebruiker – zo dat deze producten voor altijd mensen kunnen helpen om hun eigen gezondheidstoestand op een onafhankelijke en zelfbewuste manier te monitoren, zichzelf zonder risico te behandelen en op een professionele manier schoonheidsverzorging mogelijk te maken.
Menselijke gezondheid is een veeleisend doel, waar MEDISANA zich met een actief team mee bezig houdt. Een hoog ervaringsniveau, een internationale speler op de markt, enthousiasme voor nieuwe technologie, creativiteit en motivatie zijn even vanzelfsprekend als een goede teamgeest.
MEDISANA International documenteert onze grenzeloze activiteiten in productontwikkeling en marketing. We putten uit de gegevens van de wereldmarkt, en in de laatste jaren hebben we een internationaal corporatief netwerk aangelegd van dochterondernemingen, licentiepartners en distributeurs – een gezonde onderneming met groeipotentieel. Contacteer ons indien u meer wilt weten over MEDISANA. We kijken uit naar uw interesse.

medisana International

Moederbedrijf
medisana GmbH

Carl-Schurz-Straße 2
D – 41460 Neuss
Tel.: +49 (02131) 3668-0
Fax: +49 (02131) 3668509-5
E-mailadres: info@medisana.com
Internet: www.medisana.de

Dochterondernemingen

Wendt u zich voor garantiegevallen in eerste instantie altijd tot uw verkooppunt. Zij zullen conform afspraken voor de garantie en eventuele omruiling zorgdragen. Bij onduidelijkheden helpen we u graag verder bij info@medisana.nl of onze andere contactmogelijkheden:

Nederland/België/Luxemburg
Medisana Benelux NV

Euregiopark 30
NL-6467 JE Kerkrade
Tel.: + 31 (45) 5470860
Fax: + 31 (45) 5470879
E-mailadres: info@medisana.nl
Internet: www.medisana.nl

Visie

Het belang van gezondheid doordringt alle sectoren van ons bedrijf. We ontwikkelen gespecialiseerde, gebruiksvriendelijke, kwalitatief hoogstaande producten voor mensen die willen kunnen rekenen op gebruiksveiligheid, absolute biocompatibiliteit zonder bijwerkingen en een aantrekkelijk ergonomisch design. We zijn in staat om aan deze hoge standaarden te beantwoorden:

Kwaliteit
In elk opzicht. Onze producten worden vervaardigd volgens de hoogte kwaliteitsnormen, die gegarandeerd worden door onze nauwkeurige kwaliteitscontroles.

Functies
Geavanceerde functies en kenmerken onderscheiden onze producten. Verscheidene accessoires zijn toegevoegd in de verpakking zonder bijkomende kosten (bijvoorbeeld het kindermasker bij het inhalatieapparaat).

Compatibiliteit
Bijwerkingen zijn uitgesloten bij het gebruik van onze producten – voor risicovrije thuistherapie.

Design
Het design van al onze producten is weldoordacht. De harmonie van vorm en functie verzekert gemakkelijk gebruik, betrouwbare prestaties, en een aantrekkelijke verschijning.

Gebruik
Onze producten zijn gemakkelijk te gebruiken. Gedetailleerde gebruiksaanwijzingen leggen niet alleen uit hoe het product dient gebruikt te worden, maar geven eveneens nuttige achtergrondinformatie. Verscheidene producten (bijvoorbeeld voor alternatieve pijnbehandeling) worden geleverd met specifieke therapieboeken zodat ze nog doeltreffender gebruikt kunnen worden.

Garantie
Alle producten hebben een garantie van 3 jaar. Indien er een klacht zou zijn, dan zal deze snel, tot tevredenheid van de klant, behandeld worden.

Dienst
Getrainde consulenten in medische producten zullen graag uw vragen beantwoorden. Ons gekwalificeerde team, met heel wat jaren professionele ervaring op het medische vlak, staat ter beschikking voor onze verkoopspartners.

Routebeschrijving

Medisana Benelux NV
Euregiopark 30 NL-6467 JE KerkradeMaak gebruik van ons contactformulier.