BS 450 connect

Lichaamsanalyse Weegschaal zwart

Connect toestel met LED-display

Leer je lichaam kennen met de VitaDock+ app. Ontdek hoe je gewicht, je BMI en bijvoorbeeld je vetpercentage zich ontwikkelt in een bepaalde periode. Bijvoorbeeld tijdens een nieuw dieet, of een nieuw trainingsplan of wanneer je begint met een nieuwe sport. 

Je zult zien dat het effect over langere periode niet alleen een daling van gewicht hoeft te zijn, maar bijvoorbeeld een gunstig effect heeft op je spier-vet-verhouding in je lichaam. Dat kan eenvoudig met de BS 450 in combinatie met de bekende VitaDock+ app. Je hoeft hierbij niet bij iedere weging met je smartphone te koppelen: de BS 450 kan tot 30 metingen opslaan voordat de gegevens weer moeten worden overgezet naar de VitaDock+ app.


Koppel deze mooi vormgegeven weegschaal met onzichtbaar weggewerkte elektroden aan je smartphone (Android & iOS) en ontdek alle voordelen van de VitaDock+ app. Zoals:

  • grafieken over door jou gekozen periodes van gewicht, vetpercentage, spiermassa etc;
  • persoonlijke notities bij nieuwe fases of uitschieters;
  • motiverende tips op weg naar je streefgewicht;
  • of zelfs vergelijkingen tussen gewicht en je bloeddruk of temperatuurverloop*.

Als nummer 1 specialist in weegschalen in Nederland hebben we de BS 450 natuurlijk voorzien van onze nauwkeurige weegsensoren, automatische uitschakeling en kan hij meten tot maar liefst 180 kg. En zelfs als hij uit is,staat hij er mooi bij: het duidelijk leesbare display van de BS 450 is dan onzichtbaar verwerkt in het motief van de weegschaal.

*met Medisana Connect bloeddrukmeters en Connect thermometersBS 450 connect

Lichaamsanalyse Weegschaal zwart

Art.nr.: 40510 Handleiding en andere documenten
 Support