PS 439

Glazen personenweegschaal

Design "Pineapple"

Medisana is marktleider op het gebied van weegschalen. Deze weegschaal met het bijzondere design is een echte eye-catcher in je badkamer! Wegen was nog nooit zo leuk. 

Er is veel aandacht besteed aan het uiterlijk van de PS 439 om er voor te zorgen dat deze perfect in het interieur van je badkamer past. Het LED-display is onzichtbaar, maar gaat automatisch aan bij een weging. Door het grote LED-scherm zijn de cijfers tijdens een weging ook goed leesbaar. Dit extra slanke ontwerp en de afgeronde hoeken maken deze weegschaal een accessoire dat gezien mag worden. 

Ook qua functionaliteit laat deze glazen personenweegschaal niets te wensen over. De 4 nauwkeurige meetsensoren zorgen bij iedere weging voor een accurate bepaling van het gewicht. De handige step-on activatie en de automatische uitschakeling maken deze weegschaal gebruiksvriendelijk en energiezuinig. Als de batterij bijna leeg is dan krijg je een seintje. Wel zo handig! Zo maak je van elk gewenst moment een weegmoment. De maximale capaciteit reikt tot 180 kg en als dit wordt overschreden dan geeft de weegschaal je automatisch een waarschuwing. 

PS 439

Glazen personenweegschaal

Art.nr.: 40526 Handleiding en andere documenten
 Support