BS 465

Lichaamsanalyse weegschaal

Met kleurindicatie t.o.v. het streefgewicht

Medisana is marktleider op het gebied van weegschalen. Met de innovatieve BS 465 is het nog makkelijker om je streefgewicht in de gaten te houden. Het unieke LCD-display geeft met behulp van kleur aan hoe je huidige gewicht zich verhoudt ten opzichte van je streefgewicht. Het display kleurt groen als je onder het streefgewicht weegt, blauw als het gelijk is aan je streefgewicht en rood als je boven je streefgewicht weegt. Het streefgewicht is individueel in te stellen. Het analyseren van je gewicht was nog nooit zo makkelijk!

Met de BS 465 meet je niet alleen je gewicht maar ook je vet-, water-, spier- en botmassa. Ook geef de weegschaal een analyse voor de caloriebehoefte. Ben je sportief? Kies dan voor de atleetmodus voor een nog scherpere lichaamsanalyse. Deze weegschaal biedt 9 geheugenplaatsen voor 9 verschillende personen en heeft automatische herkenning tot 8 gebruikers. Ideaal om met het hele gezin gebruik van te maken. 

De kleurherkenning is een handige tool om snel en gemakkelijk te zien hoe je huidige gewicht ten opzichte van het streefgewicht is. Lichten de cijfers in het display op in het blauw dan heb je hetzelfde gewicht als je streefgewicht, lichten de cijfers op in groen dan weeg minder dan je streefgewicht en als de cijfers rood gekleurd zijn dan meet je boven het streefgewicht dat je hebt ingesteld. 

BS 465

Lichaamsanalyse weegschaal

Art.nr.: 40483 Handleiding en andere documenten
 Support