LC 870

Elektrische luizenkam met LED-licht

Luizenkam met LED-licht LC 870

LC 870 elektrische luizenkam van Medisana met LED licht verwijdert luizen en eitjes op een effectieve manier. De kam werkt snel en eenvoudig zonder chemische middelen. Deze luizenkam heeft gegarandeerd geen bijwerkingen, is medisch gecertificeerd en kan ook voor uw huisdier gebruikt worden. De LC 870 is daarnaast voorzien van LED licht waardoor de luizen en eitjes beter zichtbaar worden.

De elektrische luizenkam LC 870 van MEDISANA vernietigt op een doeltreffende manier hoofdluizen zonder het gebruik van chemische middelen. De LC 870 werkt met een span­ning tussen de tanden, die zowel eitjes alsook luizen bij contact onmiddellijk doodt. De elek­trische spanning is zo gering dat hij voor de gebruiker niet waarneembaar en volledig on­gevaarlijk is. Tegelijk wordt de activiteit van de kam door een signaal aangegeven.

Het toestel werkt op AAA-batterijen. De MEDISANA elektrische luizenkam LC 870 is voor volwassenen en kinderen ouder dan 3 jaar geschikt. De kam is ook geschikt voor het gebruik bij huisdieren, zoals honden en katten.

LC 870

Elektrische luizenkam met LED-licht

Art.nr.: 41019 Handleiding en andere documenten
 Support