BU 570 connect

Bovenarm bloeddrukmeter

Bluetooth® datatransfer naar de VitaDock+ App

Met deze bovenarm bloeddrukmeter BU 570 van Medisana meet je zeer betrouwbaar en nauwkeurig je bloeddruk. Dankzij de inflating-technology start de meting al tijdens het oppompen van de manchet.

Het overzichtelijke display toont vervolgens de bovendruk, onderdruk en hartslag, samen met de datum en tijd van de meting. Hierbij kun je direct zien of de bloeddruk zich in de gevarenzone bevindt, dankzij de kleurenschaal indicatie volgens de richtlijnen van de World Health Organization (WHO): van groen (normaal) tot rood (te hoog). Tevens herkent de BU 570 bloeddrukmeter een onregelmatige hartslag (aritmie), duidelijk weergegeven op het heldere en extra grote display.

Met de VitaDock+ app zet je de meetresultaten eenvoudig over naar je Smartphone. Daar kun je alle metingen altijd rustig bekijken met de VitaDock+ app voor Apple en Android. Hiermee wordt de bloeddruk nóg inzichtelijker, want de duidelijke grafieken laten goed zien wat de invloed van je levensstijl is op je bloeddruk over een lange periode. Omdat je de metingen altijd bij de hand hebt, is dat een zeer welkome toevoeging voor bijvoorbeeld een doktersbezoek of bij de specialist

Product specificaties

Bluetooth Ja
Gecertificeerd medisch hulpmiddel Ja
Geheugenplaatsen 2 gebruikers met elk 120 geheugenplaatsen
Meetbereik bloeddruk Bloeddruk: 0 - 300 mmHg
Schermformaat 7,3 x 6,0 cm
Stroomvoorziening 4 x AAA batterijen
VitaDock+ App Ja

BU 570 connect

Bovenarm bloeddrukmeter

Art.nr.: 51206 Handleiding en andere documenten
 Support