BS A43 connect

Lichaamsanalyse weegschaal

Elektroden van hoge kwaliteit RVS

Samen met een smartphone wordt deze BS A43 Connect weegschaal je persoonlijke gezondheidscoach. Die vertelt je snel en eenvoudig of je vet bent kwijtgeraakt en of je spiermassa is toegenomen en hoeveel je nog moet tot je streefgewicht is bereikt.

De lichaamsanalyse weegschaal BS A43 Connect meet naast het gewicht ook het lichaamsvet, lichaamsvocht en spier- en botmassa zodat je op je smartphone haarfijn kunt zien hoe je gezondheid er voor staat. Hij vertelt je BMI, geeft de juiste caloriebehoefte om op gewicht te blijven en kan zelfs metingen opslaan als je je smartphone even niet bij de hand hebt, tot maar liefst 30 metingen.

Je zult ontdekken dat de VitaDock+ app* je perfecte begeleider is om naar dat streefgewicht toe te werken, met mooie grafieken die je motiveren nog dat laatste extra zetje te doen. Deel je gegevens, of bekijk ze later terug op de tablet (*voor iOS en Android met Bluetooth Smart).

De BS A43 Connect heeft een duidelijk scherm, gaat vanzelf aan als je hem met je voet aantikt en herkent automatisch welke van de maximaal acht gebruikers er op gaat staan

BS A43 connect

Lichaamsanalyse weegschaal

Art.nr.: 99373 Handleiding en andere documenten
 Support