TargetScale 3

Lichaamsanalyse weegschaal

Met atleetmodus voor topsporters

De toekomst is hier

De TargetScale 3 straalt met zijn opvallend design uit dat het een zwaargewicht is onder de weegschalen met tal van functies. En niets is minder waar: de TargetScale 3 is in staat je lichaam te analyseren met de bodyscan en zet deze deze gegevens in een handomdraai over naar jouw smartphone (iOS & Android). Zo heb je altijd inzicht in je lichaamswaarden zoals gewicht, BMI, lichaamsvet, caloriebehoefte en veel meer.

TargetScale3

Stel je streefgewicht in, en zie op het moment dat je op de TargetScale 3 gaat staan, hoe de lichtringen aangeven of - en hoe ver je van jouw ideale gewicht bent verwijdert. Mocht je je smartphone even niet bij de hand hebben dan is dat geen probleem: de TargetScale 3 slaat tot 30 metingen op voordat je de gegevens dient over te zetten naar de VitaDock+ app.

Ben je (professioneel) sporter? Gebruik dan de atleten-modus zodat de algoritmes worden aangepast aan extreem lage vetpercentages die daarbij gepaard gaan. (geschikt bij min. 5x intensief sporten per week)

Niet alleen de interactieve lichtringen op de TargetScale 3 trekken de aandacht. Ook het mooi gedetailleerde dot-matrix scherm is zeer goed afleesbaar en kent een hoog contrast. Wanneer deze patser in je badkamer staat kun je er niet meer omheen: hier moet je even op gaan staan!

TargetScale 3

Lichaamsanalyse weegschaal

Art.nr.: 40414 Handleiding en andere documenten
 Support