MIO Link – gemaakt voor topprestaties

Kerkrade. MIO Link omvat de meermaals bekroonde baanbrekende technologie van continue hartslagmonitoring in een compacte lichte polsband!

Mio Link maakt gebruik van technologie die in samenwerking met PHILIPS Electronics Technologies Research is ontwikkeld. Twee LED-Sensoren en een elektro-optische lens meten de bloedstroom in de pols. Dankzij Bluetooth Smart (4.0)-technologie en ANT+ —technologie kan de LINK verbinden met compatibele Android en Apple iOS apparaten waardoor er een scala aan extra functies kan worden toegevoegd, zoals GPS met afgelegde route, afstand, tempo en snelheid. De Mio GO Mobile App levert een compleet nieuwe virtuele trainingservaring voor de in- en outdoor-training. Koppel uw LINK en ervaar de gepersonaliseerde workout. Mio GO past zich aan uw actuele hartslag aan, waardoor uw virtuele Video-ervaring zich op gelijke snelheid en

Facts & Figures

 • Continue hartslagweergave zonder borstband of vingersensor
 • Continue hartslagweergave zonder borstband of vingersensor
 • Zeer nauwkeurig, ook bij topprestaties en hoge snelheden
 • Dankzij complexe algoritmes van PHILIPS worden de ontvangen polssignalen naar een actuele hartslag omgezet
 • Koppeling met fitness apps en trainingstoestellen
 • Gepersonaliseerde hartslagzones met notificaties (via Smartphone in te stellen)
 • Extra functies als snelheid, trainingsafstand, tempo, GPS en meer worden mogelijk door koppeling met compatibele Smartphones via Bluetooth® Smart (4.0) en ANT+
 • 5 kleuren tonen in welke hartslagzone men zich bevindt
 • Zachte siliconen polsband, in twee maten verkrijgbaar
 • Oplaadbare lithium-polymeer accu
 • USB oplaaddock met magnetische uitlijning
 • Verkrijgbaar in de kleuren grijs en wit
 • Adviesprijs € 99,95

Over Medisana
Medisana, al bijna 30 jaar de toonaangevende healthcare specialist, is continu bezig healtcare producten te ontwikkelen voor consumenten die grote waarde hechten aan gezondheidscontrole, zelfbehande- ling en persoonlijke verzorging. Kenmerken van Medisana producten zijn functionele veiligheid, volledig compatibel zonder bijwerkingen, gebruiksgemak, hoogwaardig design en kwaliteit. Met zijn VitaDock® productenlijn, heeft Medisana een eerste stap gezet in de richting van “mobile healthcare management” en de basis gelegd voor de toekomst van mobile healthcare.

Het Medisana assortiment bestaat uit 4 kernproductgroepen:
Gezondheidscontrole: met innovatieve bloedglucose- en bloeddrukmeters, nauwkeurige digitale ko- ortsthermometers en design weegschalen biedt Medisana een uitgebreid assortiment voor de individu- ele gezondheidscontrole thuis en voor mobiel gebruik.
Sport: innovatieve producten die de Medisana kwaliteit en nauwkeurigheid combineren met de nieuws- te technologie. Fitness- en sportgerelateerde producten die een gezonde levenshouding ondersteunen en monitoren.
Therapie thuis: warmteproducten, luchtbevochtigers en massageproducten bevorderen de zelftherapie en het ontspannen. Deze lijn wordt aangevuld met de veelzijdige Medisana Home of Wellness produc- ten, voor de feel-good ervaring.
Lichaamsverzorging: Medisana heeft zicht ontwikkeld als specialist in de productontwikkeling voor hand- en voetverzorging en haarverwijdering die zorgdragen voor een verzorgde uitstraling.

Contact:
Medisana Benelux NV
Euregiopark 30
6467 JE Kerkrade (NL)
Tel: +31 (0)45 5470860
info@medisana.nl
www.medisana.nl
www.vitadock.com

PDF Download