MEDISANA maakt opnieuw indruk op de Plus X Awards: maar liefst zes producten vallen in de prijzen bij de prestigieuze innovatieprijs

Neuss, 22.06.2016. MEDISANA kan tevereden terugkijken op de Plus X Award van dit jaar met maar liefst zes producten die in de prijzen zijn gevallen. De grootste innovatieprijs voor technologie, sport en lifstyle wordt toegekend aan vooruitstrevende specialisten in de thuiszorgmarkt voor innovatieve producten in diverse categorieën. De volgende producten imponeerden de jury – bestaande uit eminente personen – en sleepten daarmee de gewilde certificaten in de wacht:

De Medisana Lichaamsanalyse Weegschaal BS 440 CONNECT werd onderscheiden in de categoriën Innovatie, High Quality, Design, Gebruiksgemak en Functionaliteit. De jury was overtuigd dankzij de “echte innovatie, die imponeert in design en hoge kwaliteit, alsmede gebruiksgemak en functionaliteit.”

De BT 850 Elektronische Bodytoner, een spierstimulator en pijnbestrijder met Bluetooth en bijbehorende app en daarnaast ook de Slaapmonitor Sleepace die slaapdiepte en -duur registreert naast de hartslag en ademhaling die ook via Bluetooth gedeeld worden naar de speciale app, vielen beide in de prijzen in de categorie High Quality, Gebruiksgemak en Functionaliteit.

Voor de populaire massageroller PowerRoll, die de traditionele massagerol combineert met innovatieve spierstimulatie-vibratie, was er een bekroning in de categorie High Quality en Design. Volgens het testpanel was de hoge kwaliteit vooral af te lezen in de superieure verwerking van de gebruikte materialen.

Het Shiatsu Massagekussen MC 825 van MEDISANA is volgens de jury “een ergonomisch product van hoge kwaliteit, gecombineerd met gebruiksgemak en funcitonaliteit.” Het massagekussen, dat wordt bestuurd met een handige afstandbediening, combineert intensieve Shiatsu-Massage met zeer gerichte luchtdrukmassage die specifieke acupressuurpunten behandelt. Het is in de prijzen gevallen in de categoriën High Quality, Gebruiksgemak, Functionaliteit en Ergonomie.

Der MEDISANA Activity Tracker ViFit Touch met touchdisplay won de award voor High Quality, Design, Gebruiksgemak en Functionaliteit. In de Activity-modus registreerd de tracker het aantal stappen, de afstand, verbrande calorieën, totale bewigingstijd en percentage van de streefdoelen. ’s Nachts fungeert de ViFit Touch als slaaptracker en -monitor die de intensiteit van de beweging en duur van de slaap registreert.

De Plus X Award bestaan 13 jaar. Het is een innovatieprijs die de kwaliteit van de producten van producenten onder de aandacht brengt. De uitverkoren producten zijn innovatieve duurzame producten die minimaal één van de zogenaamde “Plus-X”-factoren bezit – de toegevoegde waarde van een product, dat volgens de eminente Jury een onderscheiding verdient. Volgens de organisatoren worden de Plus X Awards erkend als een gerespecteerd kwaliteitszegel door trouw te blijven aan het concept en daardoor door de gehele branche breed gedragen.

MEDISANA BENELUX
Euregioweg 30
6467 JE Kerkrade
info@medisana.nl
www.medisana.nl

PDF Download