De Medisana lichaamsanalyse weegschaal ISA werd getest door de Duitse consumentenbond Stiftung Warentest en krijgt het testresultaat „Goed“

Kerkrade. De Duitse consumentenorganisatie Stiftung Warentest heeft de Medisana lichaamsanalyse weegschaal ISA getest en heeft het testresultaat „Goed“ gekregen. De testers hebben het begin van het nieuwe jaar aangegrepen om 19 personenweegschalen onder de loep te nemen, waarvan 11 modellen met lichaamsanalyse functie. Alle geteste modellen meten het gewicht tot op 100 gram nauwkeurig. Drie weegschalen met het testresultaat “Goed“ konden zelfs nog nauwkeuriger meten, waaronder de Medisana weegschaal ISA.

Tijdens de test werd naast de nauwkeurigheid de nadruk gelegd op het gebruiksgemak van de weegschaal, de stabiliteit, het anti-slip vermogen en natuurlijk het intensief dagelijks gebruik. De Medisana ISA weegschaal kreeg hiervoor gemiddeld goede tot zeer goede resultaten. De Stiftung Warentest benadrukte nog eens dat het krijgen van een nauwkeurige analyse afhangt van een rechte, solide ondergrond. Digitale weegschalen werken met zogenaamde weegcellen. Deze chips zitten verwerkt in de pootjes van de weegschaal. Als de weegschaal bijvoorbeeld op een wollig tapijt staat, dan rust de weegschaal niet goed op de 4 pootjes. Dit beïnvloedt het weegresultaat tot wel 30 kilogram, aldus de experts van Stiftung Warentest. Wanneer de digitale weegschaal op een correcte manier wordt gebruikt, dan zijn de resultaten beduidend nauwkeuriger dan de mechanische weegschalen van weleer, aldus Stiftung Warentest.

Naast de weergave van het gewicht, biedt de Medisana weegschaal ISA de mogelijkheid om uw vetgehalte, vochtgehalte, spier- en botmassa weer te geven. Ook uw BMI wordt weergegeven. Het mooie design met blauwe LED verlichting in de rand van de weegschaal samen met de hoogwaardige DMS druksensoren maken deze gepatenteerde weegschaal helemaal af.

Over Medisana
Medisana, al bijna 30 jaar de toonaangevende healthcare specialist, is continu bezig healtcare producten te ontwikkelen voor consumenten die grote waarde hechten aan gezondheidscontrole, zelfbehandeling en persoonlijke verzorging. Kenmerken van Medisana producten zijn functionele veiligheid, volledig compatibel zonder bijwerkingen, gebruiksgemak, hoogwaardig design en kwaliteit. Met zijn VitaDock® productenlijn, heeft Medisana een eerste stap gezet in de richting van “mobile healthcare management” en de basis gelegd voor de toekomst van mobile healthcare.

Het Medisana assortiment bestaat uit 3 kernproductgroepen:
Gezondheidscontrole:
met innovatieve bloedglucose- en bloeddrukmeters, nauwkeurige digitale koortsthermometers en design weegschalen biedt Medisana een uitgebreid assortiment voor de individuele gezondheidscontrole thuis en voor mobiel gebruik.
Therapie thuis:
warmteproducten, luchtbevochtigers en massageproducten bevorderen de zelftherapie en het ontspannen. Deze lijn wordt aangevuld met de veelzijdige Medisana Home of Wellness producten, voor de feel-good ervaring.
Lichaamsverzorging:
Medisana heeft zicht ontwikkeld als specialist in de productontwikkeling voor hand- en voetverzorging en haarverwijdering die zorgdragen voor een verzorgde uitstraling.

Contact:
Medisana Benelux NV
Euregiopark 30
6467 JE Kerkrade (NL)
Tel: +31 (0)45 5470860
info@medisana.nl
www.medisana.nl
www.vitadock.com

PDF Download