De nieuwe VitaDock+ 2.0 app van MEDISANA – Nieuw design en nieuwe functies voor de perfecte ervaring met Mobile Health

Neuss, 04.07.2016. Een nieuw design en veel nieuwe functies zijn vanaf nu beschikbaar in de nieuwe VitaDock+ 2.0 app van MEDISANA. Na een complete make-over is de app het perfecte platform om Mobile Health te ervaren. Gebruikers hebben de vitale gegevens altijd bij de hand. Hier een overzicht van de belangrijkste veranderingen:

•     Compleet nieuw ontwikkelde gebruikersinterface

De grafische gebruikersinterface is volledig herzien. Het is nog eenvoudiger en biedt meer informatie in één oogopslag. Resultaten kunnen worden weergegeven in overzichtelijke dag- week- maand- en jaargrafieken en tonen de trends van de eigen gezondheid.

•     Verbeterd app-Dashboard

Ook het app-dashboard is verbeterd waardoor gedetailleerde informatie is samengevat in een overzichtelijke structuur. Daarbij toont een simpele driekleurencode (rood – geel – groen) in één oogopslag de waarde van de metingen. Het dashboard toont een korte verloopgrafiek per dag, week, maand of jaar met een beknopte tekst over de gemeten waarden in relatie tot de richtlijnen van het WHO. Korte tips en aanbevelingen ronden de overzichten in het dashboard af.

•     Registratie en inloggen bij VitaDock Online via Facebook

Inloggen en registreren is nu uitgebreid met de keuze om dit heel eenvoudig via het Facebook-account te laten verlopen. Indien een Vitadock+-gebruiker reeds een Facebook-login heeft, kan deze veilig gebruikt worden voor VitaDock+ waardoor geen extra wachtwoord of loginnaam hoeft te worden onthouden.

•     Verbeterde connectie naar Bluetooth-meettoestellen

De verbinding met Medisana Connect Produkten via Bluetooth is danzkij de intuïtieve opzet van VitaDock+ 2.0 app sneller als ooit tevoren.

•     Presentatie van gegevens in tabelvorm

Waar tot nu toe gegevens in tabelvorm beperkt waren tot één maand, kunnen nu alle ooit gemeten waarden worden bekeken in tabelvorm en omgezet naar een grafiek. Op deze manier kunnen in één overzicht makkelijk nieuwe inzichten in de resultaten worden verkregen. 

•     Landscape-modus voor grafieken

Voor een nog beter overzicht is het vanaf nu mogelijk om het scherm in de VitaDock+ 2.0 app app te draaien om zo met liggend scherm nog duidelijker door de grafieken te bladeren met meer gegevens in één overzicht.

•     Notitiefunctie bij Gewicht- Activiteit- Bloeddruk- Bloedglucose- en Saturatiemetingen

Gewicht- Activiteit- Bloeddruk- Bloedglucose- en Saturatiemetingen kunnen vanaf nu op slimme wijze worden voorzien van commentaar dankzij de nieuwe notitiefunctie. Hiermee wordt de VitaDock+ 2.0 app een volwaardig gezondheidsdagboek.

•     Wissen van losse metingen

Vanaf nu kunnen losse metingen snel en eenvoudig gewist worden, waardoor het totale overzicht van de vitale meetgegevens vrij van fouten blijft.

VitaDock Online is het gezondheids-portal van de toekomst. Medisana biedt naast de VitaDock+ app gratis toegang tot het Online-Portal voor het opslaan, aanspreken, analyseren en exporteren van de eigen meetgegevens naar een groot aantal verschillende compatibele apparaten.
Danzkij nuttige statistieken en tabellen voor bloeddruk, bloedglucose, saturatie, activiteit, gewicht en temperatuur hebben gebruikers altijd en overal grip op de gezondheid. Als toonaangevend specialist in Home Health Care loopt MEDISANA voorop in de stijgende trend van mobile healthmanagement en levert producten met het oog op de toekomst voor alledaags gebruik in een steeds verder verbonden wereld.

De mobile healthproducten garanderen in het bijzonder bij persoonlijke gezondheidscontrole een echte meerwaarde in mobiliteit, flexibiliteit, onafhankelijkheid en zekerheid. Slimme producten die de link leggen tussen geneeskunde en een monderne levensstijl, die voortdurend doorontwikkeld worden kenmerken MEDISANA als pionier op het gebied van Mobile Health

MEDISANA BENELUX
Euregioweg 30
6467 JE Kerkrade
info@medisana.nl
www.medisana.nl
Download PDF