Alles voor beauty: MEDISANA versterkt haar persoonlijke verzorgingsassortiment

Neuss, 14.07.2016. Een goed verzorgt uiterlijk staat garant voor een positieve eerste indruk. Voor degene die altijd stralend voor de dag willen komen en dit vanuit het comfort van thuis mogelijk willen maken, heeft MEDISANA haar productrange van Persoonlijke Verzorging uitgebreid met nieuwe producten.

De nieuwe MEDSIANA Eeltverwijderaar CR 860 verwijdert zacht en effectief overtollig eelt en zorgt voor een aangenaam zachte huid. Danzkij twee verwisselbare opzetstukken en twee intensiteiten kunnen de drie eeltgevoeligeplekken van het lichaam – voeten, ellebogen en handen – perfect verzorgt worden met een superzacht en soepel resultaat.

Het behandelen van de gezichtshuid is een essentieel onderdeel van de verzorging. De nieuwe MEDISANA Gezichtsreiniger FB 880 staat voor een uiterst zachte en grondige gezichtsreiniging. De diepe reiniging ontdoet de gevoelige gezichtshuid van onzuiverheden en dode huidcellen met een indrukwekkend reinigend effect en stralende huid als resultaat. De drie meegeleverde opzetborstels voor verschillende toepassingen en huidtypes zijn duurzaam en eenvoudig te wisselen. Dankzij de handige gezichtszone-timer en lichte vibratie wordt de bloedcirculatie optimaal gestimuleerd waardoor huidverzorgingsproducten optimaal worden geabsorbeerd en de huid weer de gezonde frisse uitraling krijgt.

Het MEDISANA Ontharingssysteem Silhouette IPL 800 is ook toegevoegd aan het assortiment. Dankzij deze effectieve technologie wordt het mogelijk permanente haarverwijdering eenvoudig thuis te realiseren. Het deactiveert de haarwortels diep in de huid waardoor groei van nieuwe haren wordt voorkomen. Na slecht 4 weken gebruik van het ontharingssysteem Silhoute IPL 800 is er al een reductie van 50% in de haargroei te zien. De twee meegeleverde catrigdes met in totaal 100.000 lichtflitsen zijn ruim voldoende om meerdere herhaalde behandelingen van de belangrijkste delen van het lichaam te voltooien. Resultaat: een blijvend zachte en soepele huid.

In de productcategorie Persoonlijke Verzorging biedt MEDSIANA momenteel producten op het gebied van cosmeticaspiegels, ontharing, mani- en pedicure en cellulitismassage. Een overzicht van de producten is te zien op medisana.nl. In de herfst 2016 volgt een tweede grote introductie van een aantal tot de verbeelding sprekende verzorgingsproducten.

De MEDISANA Eeltverwijderaar CR 860 is beschikbaar voor 29.95 Euro, het MEDISANA ontharingssysteem Silhouette IPL 800 voor 149.95 Euro en de MEDISANA Gezichtsreiniger FB 880 voor 39.95 Euro bij de gespecialiseerde verkooppunten.

MEDISANA Benelux
Euregioweg 30
6467 JE Kerkrade
T: +31 (0)45 547 08 60
sales@medisana.nl
www.medisana.nl

PDF Download