Het bedrijf

Niets is belangrijker voor mensen dan hun gezondheid. Dit feit motiveerde ons bedrijf gedurende meer dan 30 jaar, wat MEDISANA gemaakt heeft tot één van de toonaangevende gezondheidsspecialisten. MEDISANA is werkzaam op de markt van de thuistherapie en werkt er continu aan om gezondheidsproducten te ontwikkelen, te produceren en op de markt te brengen voor de eindgebruiker – zo dat deze producten voor altijd mensen kunnen helpen om hun eigen gezondheidstoestand op een onafhankelijke en zelfbewuste manier te monitoren, zichzelf zonder risico te behandelen en op een professionele manier schoonheidsverzorging mogelijk te maken.

Menselijke gezondheid is een veeleisend doel, waar MEDISANA zich met een actief team mee bezig houdt. Een hoog ervaringsniveau, een internationale speler op de markt, enthousiasme voor nieuwe technologie, creativiteit en motivatie zijn even vanzelfsprekend als een goede teamgeest.

MEDISANA International documenteert onze grenzeloze activiteiten in productontwikkeling en marketing. We putten uit de gegevens van de wereldmarkt, en in de laatste jaren hebben we een internationaal corporatief netwerk aangelegd van dochterondernemingen, licentiepartners en distributeurs – een gezonde onderneming met groeipotentieel. Contacteer ons indien u meer wilt weten over MEDISANA. We kijken uit naar uw interesse.