Verwen mama met moederdag

1. May 2020

Ook al lijkt de wereld deze dagen soms een beetje

Ook al lijkt de wereld deze dagen soms een beetje stil te staan, moederdag komt er net als ieder jaar weer aan! Zondag 10 mei, is het zo ver. Ben jij dit jaar goed voorbereid? Gewoonlijk zijn het de juffen en meesters die op school met de kinderen de knutselwerkjes maken en deze vakkundig voor de moeders weten te verbergen. En het cadeau dat je haalt, waar ga je dat verstoppen? Want moeders lijken een verkregen gave te hebben álles te kunnen vinden. En laten we het er ook dit jaar weer flink van nemen of moeten we zeggen geven. Laten we alle moeders geven wat ze hebben verdiend voor een hele jaar zorgen, liefde en een luisterend oor. Er kan natuurlijk niets op tegen alle knutselwerken en warme knuffels. Maar als je je moeder eens goed wilt verwennen, dan hebben wij nog wel wat leuke tips. 

Geef een massage cadeau 

Een massage, we zien je denken… want ook de massagesalons zijn gesloten. Maar we hebben een geweldig alternatief voor thuis. Dit kan in de vorm van een massagekussen, zodat moeders even een eigen spa momentje kunnen creeëren en gedurende het jaar even lekker tot rust kunnen komen. Is mama nu thuis aan het werk? Dan kan het wel eens voorkomen dat ze noodgedwongen wat minder ergonomisch werkt en dat resulteert in pijnlijke spieren en gewrichten. Ook hier geeft een heerlijk massage ontspanning.  

Geef een pedicure cadeau 

Ook voor het verwennen en verzorgen van je voeten hoeft mama de deur niet uit. Want als je een voetenbadje cadeau geeft, dan waant ze zich bij de pedicure. De verschillende functies zoals, massage, bubbels of warmte maken het voetenbadderen extra aangenaam. Voeg wat magnesium toe aan het voetwater voor wat extra weerstand. Geen overbodige luxe momenteel!

Geef een gezichtsreiniging cadeau 

Ook een bezoekje aan de schoonheidsspecialiste zit er momenteel niet in en daarom kun jij mama extra blij maken met een gezichtsreinigingsborstel. Hiermee kan ‘s ochtends en ‘s avonds het gezicht gereinigd worden en behoudt ze de mooie stralende huid. Een extra verwenmomentje geef je dus makkelijk cadeau!

Geef frisse lucht cadeau 

Wie houdt er niet van? Een heerlijk ontspannend luchtje dat door het huis dwaalt. Met een aromavernelaar kunnen mama’s tussen alle hectiek door toch even lekker ontspannen. Theetje of wijntje erbij, beentjes hoog, aroma vernelevaar aan, een heerlijke olie erin en genieten maar!

Geef beauty cadeau 

Veel vrouwen vinden het leuk om zich op te tutten. En wat nu als je dit kunt doen met behulp van een handige cosmeticaspiegel. De 5x vergroting in de spiegels is perfect bij het reinigen van het gezicht, het epileren of het aanbrengen van make-up. Dankzij de Ledjes zijn de kleinste haartjes en oneffenheden te zien (ook zonder bril) zodat mama optimaal kan stralen.

Moederdag: De dag dat we onze moeders, schoonmoeders en surgogaatmoeders weer flink in het zonnetje mogen zetten. Daar hoef je de deur helemaal niet voor uit want ook online kun je al deze wonderschone cadeau’s bestellen! Veel succes!