Tips om te shinen in je bikini

Get yourself summer ready!

Vorige week hebben we te horen gekregen dat er een aantal landen op geel zijn gezet, en dat betekent dat we op vakantie mogen! Een merendeel zal vast hebben gedacht ‘ohjee mijn summerbody is absoluut nog niet ready’! We feel you! Daarom zetten we een aantal tips voor je op een rijtje hoe jij kunt shinen in je bikini deze zomer.

Every body is a summerbody

Dit is een hele belangrijke reminder! Every body is a summerbody, je bent prachtig zoals je bent! Dus hoe dan ook ga jij shinen in je bikini. Staar je dus niet blind op die perfecte instagram body’s. Ieder lichaam is anders. Wat geeft jou een zelfvertrouwen boost? Een nieuwe bikini? Een nieuwe strandjurk? Een leuke outfit? Een nieuw kapsel? Ga ervoor en paradeer over dat strand als nooit tevoren.

Vermijd obsessief trainen

Je wilt nu natuurlijk helemaal obsessed gaan trainen om die laatste kilo’s nog kwijt te raken voor je vakantie. Onze tip: doe dit dus niet! Je hoeft echt niet 7 dagen per week in de sportschool te gaan staan. Een onhaalbaar doel brengt je enorm veel stress en laat dit nou net een factor zijn waardoor je juist niet afvalt.

Maar wat dan wel? Stel een realistisch doel waarvan jij weet dat het haalbaar is voordat je op vakantie gaat. Kies een sport die je leuk vindt, zodat het niet als een straf voelt om te sporten maar juist als een verademing! Dit lever minder stress op en zul je langer volhouden.

Balance is key

Je zult het vast vaker voorbij hebben zien komen maar deze regel is heel belangrijk: balance is key! Alle ongezonde dingen uit je leven verbannen voor altijd is gewoon onmogelijk. En laten we eerlijk zijn, daar worden we toch alles behalve vrolijk van? Maak gebruik van de 80/20 regel. Dit houdt in dat je 80% gezond eet en 20% dingen die niet binnen dat gezonde straatje vallen. Je zult merken dat je je hierdoor lekker in je vel gaat voelen.

Relax!

Naast gezond eten en bewegen is het ook belangrijk om voldoende rust en slaap te pakken. Je wilt je natuurlijk niet alleen lekker in je lichaam voelen maar ook lekker in je geest. Bij het nemen van rust leg je de focus op ontspannen. Waar laad jij weer helemaal van op? Een avond op de bank netflixen? Een heerlijke facial bij de schoonheidsspecialiste? Een massage? Trakteer jezelf en relax!

DG 100
BU
NL_Blog