Tips om je interieur op te frissen

Heb jij last van droge lucht in huis? Of wil

Heb jij last van droge lucht in huis? Of wil je graag een lekker luchtje verspreiden door je huis? Dan is een luchtbevochtiger of diffuser de ideale oplossing. Door een te droge lucht in huis, is het mogelijk dat je gaat hoesten, last krijgt van hoofdpijn, een droge huid of droge ogen krijg en je minder goed slaapt. Een luchtbevochtiger is daarom super functioneel, maar waar zet je hem neer? We geven je een aantal tips!

Bamboe diffuser

Combineer de bamboe diffuser met een leuke vaas en schilderij. Zo valt hij mooi weg in het interieur en geeft het de ruimte net wat meer uitstraling en ook nog eens een lekkere geur!

Fotografie: Wonen op 6

Het is ook mogelijk om de diffuser te combineren naast een aantal kaarsen en een leuke vaas met droogbloemen.

Fotografie: Anne Meulendijks

Diffuser van melkglas

Heb je meer een lichter interieur? Dan is het super leuk om de diffuser van melkglas te combineren met je interieur. Zet hem op een bijzettafeltje naast een plant of een boek. Ben je toe aan een ander kleurtje? Dan kun je deze diffuser afwisselen met een andere kleur. Deze diffuser is voorzien van een wellneslicht in 6 verschillende kleuren.

Diffuser met wellneslicht

Deze witte diffuser past ook leuk in een licht interieur en geeft een rustige en frisse uitstraling. Zet de diffuser op de salontafel of op een bijzettafel. Ook deze diffuser is leuk te combineren met een vaas of een boek. Ook deze diffuser is voorzien van een wellnesslicht. Dit wellnesslicht kan worden afgewisseld in 5 verschillende kleuren.

Luchtbevochtiger

Een luchtbevochtiger ziet er vaak niet zo stylisch uit als een diffuser. Daarom wil je deze ook niet prominent neerzetten in je interieur. Zet hem bijvoorbeeld op de vensterbank zoals op de onderstaande foto.

Fotografie: Ruba Zai
airhumidifier
4015588883927_13