Start het nieuwe jaar gemotiveerd

Bereik je goede voornemens in 2020 met de motivatie guide

Bereik je goede voornemens in 2020 met de motivatie guide van Faya Lourens!

Goede voornemens, iedereen heeft ze wel! Toch lijkt het waarmaken ervan een stuk lastiger dan gedacht. Hoe bereik je je doelen, hoe verander je je levensstijl en hoe blijf je gemotiveerd? Je leest het allemaal in de motivatie guide van Faya Lourens!

Bij het bereiken van je doelen is het belangrijk om je vooruitgang te monitoren. Het werkt motiverend wanneer je ziet dat je dichter bij je doelen komt!

Het nieuwste boek van Faya Lourens is verkrijgbaar in combinatie met een van de onderstaande 4 nieuwe weegschalen.

BS 414 Connect Lichaamsanalyse Weegschaal

De BS 414 lichaamsanalyse weegschaal weegt het lichaamsgewicht, vocht, spier- en botmassa. De metingen worden gemakkelijk en snel opgeslagen als je de weegschaal koppelt aan je smartphone (Android & iOS).

Op die manier geniet je van de voordelen die de VitaDock+ app biedt bij het monitoren van je vooruitgang, zoals: grafieken over door jou gekozen periodes van gewicht, vetpercentage, en spiermassa, persoonlijke notities bij nieuwe fases of uitschieters, motiverende tips op weg naar je streefgewicht.

BS 416 Connect Lichaamsanalyse Weegschaal

De BS 416 lichaamsanalyse weegschaal is qua functionaliteiten dezelfde weegschaal als de BS 414, enkel heeft deze uitvoering een stoere zwarte kleur!

Ook deze weegschaal weegt het lichaamsgewicht, vocht, spier- en botmassa en is eenvoudig te koppelen met je smartphone om je vooruitgang te volgen.

BS 412 Connect Lichaamsanalyse Weegschaal

De BS 412 lichaamsanalyse weegschaal weegt net als bovenstaande weegschalen het lichaamsgewicht, vocht, spier- en botmassa en is makkelijk te koppelen aan je smartphone.

Door middel van de VitaDock+ app kun je je vooruitgang handig monitoren.

Verder heeft deze weegschaal onzichtbare meetsensoren en een leuk design!

BS 418 Connect Lichaamsanalyse Weegschaal

De BS 418 Lichaamsanalyse weegschaal weegt het lichaamsgewicht, vocht, spier- en botmassa en is makkelijk te koppelen aan je smartphone.

Wat deze weegschaal bijzonder maakt is dat hij namelijk ook beschikt over een WiFi verbinding! Super handig!

 

Verder beschikt deze weegschaal ook over de bijzonder functionaliteit van een hartslagmeting bij elke lichaamsmeting. Deze weegschaal zal eind januari beschikbaar zijn.

MG600_blog2
DG 100
BU