Onmisbaar in je toilettas

2. July 2020

De zomer staat gewoon voor de deur, want de seizoenen

De zomer staat gewoon voor de deur, want de seizoenen laten zich niet tegen houden door pandemieën of regels. Gelukkig worden de regels inmiddels wel versoepeld en hoort daar ook het open gaan van de grenzen bij, waardoor er ook weer vliegvakanties geboekt worden. Maar of je er dit jaar er nou voor kiest om te vliegen of te genieten van een vakantie in eigen land, zorg dan dat je de volgende beauty items in pakt om goed voor de dag te komen waar je ook bent! 

Spiegeltje, spiegeltje wie is de mooiste… 

Om flawless voor de dag te komen is het wel zo handig als je alles van dichtbij en veraf goed kunt zien. Als je op reis gaat dan laten de spiegels in hotelkamers en vakantiehuisjes je nog wel eens in de steek. Niet te spreken over de spiegelvoorziening op de camping. Daarom neem je zelf de CM 835 mee. Dit licht gewicht en compact model heeft een, tot 5 maal, vergrote zijde en een normale zijde. Ook als de lichtinval niet optimaal is dan zorgt de verlichte ring in de spiegel dat je alles optimaal kunt zien. 

Even bij schijnen

Je dagelijkse beauty routine met behulp van de DC 300 LED-lichttherapiepen kun je ook tijdens je vakantie gewoon doorzetten. Deze compacte lichtpen neemt niet veel plaats in beslag in je toilettas. Het blauwlicht bestrijdt de acné. Ook het zoutwater en de zon helpen bij het verminderen van de acné en het verbeteren van de huidconditie. Het roodlicht zorgt ervoor dat ook de bacterieën op effectieve wijze worden gedood.  

Altijd een verzorgde huid

Zon, zee en strand hebben een weerslag op je huid. Regelmatig smeren met zonnebrand om je huid te beschermen tegen de invloeden van de zon is een absolute must. Daarnaast is het reinigen van het gelaat minstens net zo belangrijk om verstopte porieën te voorkomen. Met de gezichts-reinigingsborstel FB 880 reinig je de huid grondig en verwijder je al het vuil, zweet, zout en crémeresten. Gebruik het opzetstuk voor het peelen van de huid regelmatig om ervoor te zorgen dat je langer geniet van je gebruinde gezicht. Spot je onverhoopt verstopte porieën? Neem dan de PR A60 uit je toilettas voor het effectief verwijderen van de mee-eters. Met zo’n stralende snoet paradeer je vol zelfvertrouwen over de boulevard!