Massage voor onderweg

24. July 2020

Ontspannen op reis

Vakantieplannen zijn drastisch gewijzigd. De luxe all-inclusive vakantie in een fancy resort heeft plaats gemaakt voor de campingvakantie in een tent of stacaravan uitgerust met luchtbed. Reizen doen we liever met een overvol beladen auto, waardoor je comfortabele zitruimte met liefde inlevert om al je noodzakelijke spullen mee te nemen. Intercontinentaal reizen zit er even niet in dus zoeken we het dichter bij huis. We bezoeken buurlanden, buurtgemeenten of buren tijdens onze vakanties, want afschakelen blijft een must ook in deze tijden.

Om je vakantietrip zo aangenaam mogelijk te maken en wat extra luxe aan je auto- en campingvakantie toe te voegen, geven we je in deze blog enkele tips voor massagekussens en nekmassage apparaten die makkelijk mee te nemen zijn en waarmee je kunt genieten van een ontspannen massage en losse spieren, ongeacht wat voor een soort vakantie je hebt gepland.

Ontspannen onderweg 

Om je autorit aangenaam te maken en ervoor te zorgen dat je niet gebroken aankomt op je vakantiebestemming hebben we enkele massagestoelen geselecteerd die worden geleverd met een autolader. Op die manier kun je tijdens je autorit al genieten van je wellnessvakantie.

MC 810

Dit massagekussen is uitgerust met vibratiemassage en 9 verschillende massageprogramma’s,
6 massagemotoren,
4 massagegedeeltes en
3 intensiteiten.
Kijk hier voor meer informatie

MC 812

De 4 Shiatsu massagekoppen zorgen voor een doelgerichte intensieve massagewerking. Het heeft 3 selecteerbare massagezones in het ruggedeelte en aparte vibratie in het zitvlak.
Kijk hier voor meer informatie  

MCH

De vibratiemassage wordt verzorgd door de 5 vibratiemoteren. Bij dit massagekussen kun je kiezen uit
5 massageprogramma’s,
4 massagezones en 3 intensiteiten.
Kijk hier voor meer informatie

Ontspannen vakantie 

Eenmaal aangekomen op je vakantiebestemming kun je genieten van een wellnessmoment met de onderstaande nekmassages die allemaal uitgerust zijn met een geïntegreerd bediengspaneel en werken op batterijen of op een oplaadbare accu!

NM 880

Deze Shiatsu nekmassage werkt op
accu en is voorzien van handgrepen waardoor je de massage intensiteit zelf kunt regelen. Deze multimassager is ook geschikt voor het masseren van schouders, rug, buik , onder- en bovenbenen.
Kijk hier voor meer informatie

NM 866

Vibratiemassge in twee verschillende standen te selecteren voor het ontspannen van nek en schouders. Werkt op zowel netaansluiting alsook batterijen.
Kijk hier voor meer informatie

NM 870

Deze met zacht fleecestof bekleede nekmassagekussen is uitgerust met een vibratiemassage voor nek en schouders en werkt op batterijen.
Kijk hier voor meer informatie

Natuurlijk kun je ook na je vakantie ook thuis blijven genieten van een
heerlijke stoel- of nekmassage!