Inspiratie om je vrije dagen in te vullen

2. November 2020

Nu de corona maatregelen worden aangescherpt, is het lastiger om

Nu de corona maatregelen worden aangescherpt, is het lastiger om activiteiten te bedenken op je vrije dag. Helaas hebben we allemaal direct of indirect last van de gevolgen van het coronavirus. Een groot deel van Nederland zit thuis, en waarschijnlijk vraag jij je ook af wat je kunt doen op je vrije dagen. Redding is nabij: wij hebben een aantal leuke tips op een rijtje gezet om je vrije dagen mee in te vullen!

Steun de lokale ondernemer

Ben jij fan van buiten de deur lunchen en dineren? Steun de lokale ondernemer en tover je huis om in een home restaurant! Haal een diner bij je favoriete restaurant en geniet ervan vanuit thuis.

Vind je het heerlijk om op je vrije dag een wandeling te maken door het bos? Combineer het eens met een stop met gebak en koffie to go. Hard werken moet immers beloond worden.

Brunch met familie of vrienden

Ondanks dat je nog maar 3 mensen mag ontvangen, is het nog steeds mogelijk om het gezellig te maken! Organiseer een brunch, trek een fles bubbels open en genieten maar.

To do lijst afwerken

Je kent het wel, die klusjes die blijven liggen maar je toch wel graag wilt doen voor wat rust in je hoofd. Nu heb je de tijd om deze te doen! Het opruimen van je klerenkast, het labelen van de voorraadkast en de muur voorzien van een nieuwe kleur. Het perfecte moment om deze lijst af te werken op je vrije dag.

Bakkers klaar? bakken maar!

Lijkt het je heerlijk om een van de bakrecepten te maken die je dagelijks voorbij ziet komen op instagram? Maar wil het maar niet lukken om hier een geschikt moment voor te vidnen? Het ideale moment en het ideale seizoen om lekkere baksels te maken. Wil je het niet allemaal zelf opeten? Verras je vrienden en familie door een stukje langs te brengen.

Netflix en wijn

Eindelijk tijd om de films en series van je kijklijst af te gaan werken. Pak een heerlijke warmtedeken erbij en een fles wijn. Voor je het weet is de avond alweer om.

Home spa

Geniet jij normaalgesproken van een heerlijk dagje sauna? Tover je huis om in een home spa. Ga voor een heerlijk voetenbad om je voeten tot rust te laten komen. Een massagekussen voor ontspanning van het hele lichaam en een bubbelbadmat om lekker te badderen in de badkuip.