Haal de warmte in huis

1. February 2021

Met deze winter musthaves

De afgelopen weken heeft de kou zich regelmatig laten zien. Zelfs is er op verschillende plekken sneeuw gevallen. Dit betekent extra warme truien aan voor de koukleumen onder ons. Met deze producten zit je er warmpjes bij tijdens de koude winterdagen.

Warmtedeken

Hoe lekker is het om lekker op te rollen in een warmtedeken nadat je uit de vrieskou thuis komt? Binnen no time ben je opgewarmd en zit je er warmpjes bij op de bank onder het genot van een leuke serie op netflix of videoland!

Kan het niet groot genoeg? Dan is de HB 675 de perfecte match. Deze knuffelwarmtedeken heeft een XXL formaat van 200 x 150 cm en een extra lange kabel van 2,3 meter.

Moet het wel in het interieur passen dan is de HB 680 met gebreid design een musthave. Deze warmtedeken heeft een 2 kleurig design waardoor de deken tweezijdig te gebruiken is. Naast het functionele, ziet de deken er ook nog eens leuk uit. Wat wil je nog meer?

Niet te veel poespas? Dan is de HDW een goede basis. Deze extra zachte knuffelwarmtedeken heeft 4 temperatuurstanden en een formaat van 180 x 130 cm. Nog steeds groot genoeg om lekker met zijn tweetjes onder te liggen.

Voetenwarmer

Heb jij altijd last van koude voeten? Koude voeten zijn verleden tijd ❄️⁠

Veel mensen hebben last van koude voeten en tenen. En hoewel je zou verwachten dat dit alleen in de koude periode van het jaar het geval is, is ook dat niet altijd zo. Veel mensen krijgen al last van koude voeten als de buitentemperatuur onder de 15 graden duikt.⁠

Wellicht is het voor jou ook herkenbaar dat je ’s avonds met steenkoude voeten naar bed gaat en maar niet in slaap valt? Met een voetenwarmer heb je binnen no time lekkere warme voeten en kun je genieten van een heerlijke nachtrust.

De FWS voetenwarmer heeft een zachte uitneembare kern van pluche microvezel en heeft 3 temperatuurniveaus.

More is more? De FW 100 biedt naast het warmen van je voeten ook een heerlijke vibratiemassage. Ideaal om volledig tot rust te komen!

Net zoals de warmtedeken met een gebreid design is hier ook een voetenwarmer van beschikbaar. De FW 150 heeft een gebreid design en wordt direct en geleidelijk warm waardoor je meteen kunt genieten zonder te hoeven wachten.

Warmteonderdeken

Heb je er een hekel aan om in je koude bed te gaan liggen? en kom je hierdoor dus niet goed in slaap omdat je bed nog koud is als je wilt gaan slapen? Dan is een warmteonderdeken de oplossing! Je zet hem aan 1 uurtje voordat je naar bed gaat en je slaapt als een roosje.

Groot bed? Dan is de HU 676 een geschikte optie! Deze deken heeft een comfortabele XL-afmeting van 160×160 cm voor 2 personen. Verder beschikt deze deken over 2 controllers waardoor ieder zijn comfortabele warmte kan instellen.

Kan het niet warm genoeg? Dan is de HU 672 maxi fleece warmteonderdeken je match made in heaven! De deken is gemaakt van een zachte fleecestof dat ervoor zorgt dat je nog zachter ligt. Met de 4 temperatuurstanden stel je zelf de warmte in die je voorkeur heeft.