Chantal’s eerste blog

mijn kijk op de BS 440

Chantal's eerste blog

Hier vind je Chantals blogs over haar bevindingen van door haar geselecteerde MEDISANA-producten. Houdt deze pagina in de gaten voor meer updates van Chantal!

Chantal Blaak’s eerste stappen op de BS 440 Connect Weegschaal

Met beide benen op de weegschaal

Ladies Ride
Hallo allemaal! De weegschaal speelt in ieder huishouden een gevoelige rol. De weegschaal liegt immers nooit en de waarheid kan soms confronterend zijn. Hebben we niet allemaal de neiging om de weegschaal liefst zo ver mogelijk onder het bed te verstoppen…?

Nou ik heb goed nieuws voor jullie want de BS 440 weegschaal van Medisana maakt korte metten met dat voormalige spook onder je bed!

Topsport

Ook voor mij als topsporter is gewichtswichtscontrole van groot belang. Ik train hard, ik eet gezond en bewust. Kortom ik leef voor mijn sport. Het is belangrijk dat mijn gezonde levensstijl wordt bevestigd in cijfers. Meten is nu eenmaal weten.

Een bezoekje aan de weegschaal is natuurlijk altijd een momentopname en om die reden niet alleszeggend. Daarom is de BS 440 weegschaal van Medisana voor mij dé uitkomst, aangezien alle resultaten worden bijgehouden in een speciale app waarop ik de trends in statistieken en tabellen kan teruglezen. Het verloop op de lange en middellange termijn is voor mij uiteindelijk veel belangrijker.

BMI, vet, spieren

BS 440 zijkant
De weegschaal van Medisana gaat verder dan alleen de meting van het gewicht. Zo zijn onder andere de BMI (Body Mass Index), het vetpercentage en het aandeel aan spiermassa te meten. De nauwkeurigheid van de metingen is verbluffend. De bijbehorende VitaDock+ app brengt mijn lichaam in kaart en zo heb ik feitelijk de hele dag door de beschikking over alle gegevens omdat alles veilig in de Vitadock Cloud wordt bijgehouden.

Stok achter de deur

Even de gegevens met de ploegarts delen is zo gepiept. En zo kijken we samen of er trends te ontdekken zijn en de beoogde doelen behaald worden. Een ware aanvulling en stok achter de deur om de ingeslagen weg door te gaan!

De BS 444 heeft zijn plekje inmiddels verdiend in onze badkamer. Geduldig te wachtend om zijn kunstje weer te tonen. Door de BS 444 van Medisana sta ik in ieder geval weer met beide benen op de… weegschaal!

Sportieve groetjes,
Chantal Blaak

Nieuwsgierig geworden naar de BS 440 Connect Weegschaal? Bekijk hem hier”

MG600_blog2
DG 100
BU