Cadeautips feestdagen

23. November 2020

voor hem en haar

Met de feestdagen voor de deur begint ook de zoektocht naar de leukste cadeaus. Hoe vervelend is het wanneer je op de laatste dagen voor sinterklaas en kerst nog op zoek moet naar een cadeautje? Hoe makkelijk is het om de cadeaus ruim op tijd op je deurmat te ontvangen? Ja, je bent ruim op tijd! Kun jij wel wat inspiratie gebruiken? Wij helpen je! En geven je ook nog tips waar je de leukste cadeau’s met korting kunt shoppen!

Voor de koukleumen

Je kent ze wel, de mensen die het altijd koud hebben en nooit warm lijken te krijgen. Verwen ze met het ideale cadeau: een warmtedeken of voetenwarmer. Dit zorgt ervoor dat ze het binnen no time lekker warm hebben. Bijvoorbeeld de HDW knuffelwarmtedeken, een deken van 180 bij 130 cm gemaakt van superzacht materiaal. De ideale knuffelpartner! De FWS voetenwarmer is je beste vriend als het gaat om warme voeten. Deze vriend zorgt het hele jaar door voor aangename, warme voeten.

Voor de sportievelingen

Meten is weten! De sportieveling is er vast niet vies van om de vooruitgang vast te leggen. Een slimme weegschaal is voor deze persoon het ideale cadeau. Bijvoorbeeld de BS 436 Connect. Met deze connect personenweegschaal meet je je gewicht, je vetpercentage, je vochtgehalte en je spier- en botmassa. Daarnaast bepaalt het apparaat ook nog eens je BMI-waarde en analyseert hij je caloriebehoefte. Je koppelt de weegschaal eenvoudig aan je smartphone waar je al je meetgegevens terug ziet in de bijbehorende app. Daar vind je ook de gegevens van je lichaamsanalyse terug en zie je snel of er veranderingen plaatsvinden in bijvoorbeeld je gewicht of spiermassa. Sinds kort zijn er ook een aantal nieuwe WiFi weegschalen beschikbaar. Hiermee kun je naast bovenstaande voordelen ook nog eens super makkelijk connecten met WiFi.

Voor de beauty lover

Shine bright like a star! Voor de beauty lover hebben we ook een aantal leuke producten in het assortiment. Denk bijvoorbeeld aan de CM 835 Cosmetica spiegel. Elk detail van je gezicht goed zichtbaar door 5x vergrotende spiegel. Handig bij het epileren van je wenkbrauwen, het inbrengen van kleine oorbellen en het aanbrengen van make up.

Die make up moet er natuurlijk ook weer af, hiervoor kan bijvoorbeeld de FB 885 gezichtsreinigingsborstel worden gebruikt. Deze borstel zorgt voor een zachte en grondige reiniging van het gezicht in 60 seconden. De zachte vibratie reguleert de doorbloeding van de huid en bevordert de werking van verzorgingsproducten. Tijdens het reinigen van de gezichtshuid worden ook de dode huidcellen verwijderd. 

Voor de relaxers

Time to relax! Hoe leuk is het om iemand ontspanning cadeau te geven voor de feestdagen? Ga bijvoorbeeld voor het MC 820 Shiatsu massagekussen. Zet het apparaat in een stoel of op de bank, plug de stekker in het stopcontact en genieten maar! Kies uit een rol-, shiatsu-, vibratie- of acupressuur massage. Dankzij de Soft Touch massagekoppen met gelvulling voelt de massage extra natuurlijk. Voor een beetje extra ontspanning activeer je de infrarood warmtefunctie. Dat is vooral fijn tijdens de koude wintermaanden. 

Op zoek naar een iets compactere ontspanning? Ga dan voor de NMG 850 Shiatsu nekmassage. Met de NMG 850 trakteer je je spieren op ieder moment van de dag op een ontspannende massage. De zachte, flexibele gelmassagekoppen geven een comfortabele en natuurlijke massagebeleving. Met behulp van de instelbare roodlicht- en warmtefunctie versterk je, in één handbeweging, de intensiteit van de massage. Het multifunctionele design van deze nekmassage maakt het mogelijk om ook de spieren in andere delen van het lichaam, zoals schouders, rug, buik, boven- en onderbenen te masseren.

TIP: Hou Bol.com en Coolblue in de gaten voor leuke black friday deals en scoor de leukste cadeau’s met korting!